Blog

al acht jaar te koop

Hoe een verbouwing van 60 jaar geleden tot gespletenheid leidt. Energetische reiniging bracht bewustzijn en er diende zich een koper aan. In Lage Zwaluwe, een dorp vlak bij de Moerdijkbrug, staat een woning al meer dan 8 jaar te koop. Meer dan 10 kijkers zijn er niet geweest. De bewoner had in feite al lang de moed opgegeven.
Lees verder
Weide Boeddha beeld Flow in Home Energetisch reinigen van woning, gebouw en gebied

verkavelen in landschap

Ze zien me niet, ze zien me niet. Altijd maar druk aan het werk. Eens was ik mooi en groot aanwezig in het landschap. Statig, trots, dat was ik! Maar nu?’. Het voormalige huis gaat schuil onder het nieuwe; verkavelingen en plannen hebben de omgeving gedesintegreerd.
Lees verder

begrenzen

Een woning op een nieuwbouwlocatie liet allereerst verdriet, leed en vooral angst voelen. En wat bleek: in de naaste omgeving was ooit een slachthuis geweest.
Lees verder

vergankelijkheid

In een woning op een heel bijzondere plek mochten we onszelf tegenkomen met het thema vergankelijkheid. In de woning was de vorige eigenaar gestorven.
Lees verder
vakantiehuis energetisch reinigen

vakantiehuis in het zonnetje

In juni 2016 werd ik gevraagd om een vakantiewoning in Toscane energetisch te scannen. Het gezin had er veel zin in, de locatie was prachtig, maar over de woning was er geen goed gevoel.
Lees verder

Flow in Home B.V.

Flow in Home B.V.
Raalterweg 24A
8131 SC WIJHE

KvK 65372077
NL63TRIO0338500677

Partners

Aangesloten bij

5/5

Deel Flow in Home:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp