Flow in Home B.V. specialist in het energetisch reinigen van woning, bedrijf, gebouw en gebied

Sinds 2013 is Flow in Home gespecialiseerd in het energetisch reinigen van woningen, bedrijven, gebouwen en gebieden. De adviseurs van Flow in Home geven aandacht aan vastzittende energie van vorige gebeurtenissen of personen. Gevolg is dat de woning, het bedrijf, gebouw of gebied energetisch vrij komt van oude ballast en nieuwe situaties positief ontvangt. Er ontstaat beweging, stroming en men voelt zich weer energiek in de woning, het bedrijf, gebouw en gebied.

Flow in Home B.V. heeft meerdere adviseurs getraind in de unieke werkwijze voor het energetisch reinigen van woningen, bedrijven, gebouwen en gebieden. De adviseurs werken met de Flow in Home methode, aangevuld met ieders persoonlijke kwaliteiten.
De adviseurs werken individueel of worden als team ingezet voor grotere projecten.
Opdrachtgevers bepalen de adviseur van hun keuze. Een ieder is (inter) nationaal inzetbaar. We werken op locatie en op afstand.

 Leven, verblijven of werken in een omgeving, vrij van blokkades geeft energie in plaats van dat het energie kost.

Ellen Carmiggelt, adviseur van Flow in Home B.V.

“Vanuit mijn praktijk als energetisch coach, begeleid ik mensen bij allerlei levensvragen. Door op een ander niveau te kijken, belemmerende energie te kunnen benoemen  en transformeren, ontstaat er ruimte voor meer levensvreugde. Zelf ben ik vaak verhuisd en weet uit ervaring dat er soms méér nodig is om van een woning een echt thuis te kunnen maken.

Als Flow in Home adviseur kan ik u ondersteunen door “dat wat niet goed voelt “ te kunnen transformeren zodat het een fijne plek om te wonen en te werken wordt. Ongeacht of dat voor uzelf is óf voor een volgende bewoner, er ontstaat weer Flow in Home.

Ik hoop u te ontmoeten !”

Relevante opleidingen in energetisch werk die ik volgde waren oa bij:
Intuïtieve Trainingen in Zutphen en Havingness.Nu in Beetsterzwaag.

Wil je weten wat Ellen van Flow in Home voor jou kan betekenen? Stuur nu een bericht:

Flow in Home B.V.

Flow in Home B.V.
Raalterweg 24A
8131 SC WIJHE

KvK 65372077
NL63TRIO0338500677

Partners

Aangesloten bij

5/5

Deel Flow in Home:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Ja, bel mij terug. Ik wil graag weten wat Flow in Home voor mij kan betekenen.

Contact met: Ellen Carmiggelt