Energetisch reinigen voor particulieren

Flow in Home B.V. wordt sinds 2014 ingeschakeld voor het energetisch reinigen van woningen, bedrijven en gebieden. Naast onze services aan particulieren worden we ingezet door makelaars, verhuurbedrijven, horeca ondernemingen en projectontwikkelaars én steeds vaker door scholen, verzorgingshuizen en ziekenhuizen.

Uw huis energetisch reinigen?

Voelt het in uw woning niet vrij of in balans? Zijn er ruimtes of plekken in huis die onprettig aanvoelen? Is er bij bewoners sprake van een verstoord slaapritme of onverklaarbare fysieke ongemakken? Mist u een gevoel van warmte, welkom en veiligheid in uw woning? Meestal betekent dit dat iets in de woning gehoord of gezien wil worden. Het vraagt uw aandacht! Na de herkenning en erkenning kan het energetisch vrij gemaakt worden en ontstaat weer een prettige woon- en werkomgeving.

In uw huidige woning

U heeft het vage gevoel dat er iets niet klopt in uw woning. Bijvoorbeeld door slaapproblemen van uzelf of gezinsleden of door fysieke klachten. De adviseurs geven u helderheid en inzicht in de verstoring.

Kopen van een nieuwe woning

Als u een nieuwe woning op het oog heeft, kunnen de adviseurs u raad geven: is de door u gewenste woning energetisch vrij van ballast of eenvoudig vrij te maken? Past de nieuwe woning en omgeving bij u en uw gezinsleden of dieren? Zeker is het raadzaam om een nieuwe woning op voorhand te laten reinigen om werkelijk vrij en welkom uw nieuwe woning te kunnen betrekken.

Verkopen van uw woning

U wilt of moet uw huis verkopen. Energetische blokkades kunnen de verkoop van een woning negatief beïnvloeden. De werkwijze van de adviseurs van Flow in Home kan ervoor zorgen dat deze blokkades worden opgeheven, zodat de woning energetisch vrij wordt aangeboden op de huizenmarkt, wat resulteert in positieve bezichtigingen en een snelle doorstroming.

Verhuizen naar een nieuwe woning

Voordat u een nieuwe woning betrekt is het belangrijk dat de woning vrij gemaakt wordt van energie van vorige bewoners of historie, zodat u de woning vrij en welkom kunt betrekken.

Verbouwen in uw woning

Bij een verbouwing is het aan te raden om op voorhand, tijdens de bouw en na afloop de plannen en werkzaamheden energetisch te verankeren in de woning. Dit voorkomt veel stress, onverklaarbare tegenwerking vanuit de woning en achteraf onduidelijke signalen. De verbouwing wordt energetisch gefundeerd.

energetisch reinigen particulier

Werkwijze en tarieven

De Flow in Home methode kent verschillende opties.

Feedback klanten

Lees wat klanten zeggen over Flow in Home

Contact met ons

Neem contact op met Flow in Home

Met de Flow in Home methode wordt een energetisch rustige omgeving gecreëerd, waardoor het gemakkelijker is om een veilige en prettige sfeer te behouden voor bewoners en bezoekers.

“Heel eerlijk was mijn gedachte “het zal wel”, maar al na 5 ervaringen was ik fan van Flow in Home. Hoe ze het doen, geen idee. Maar inmiddels na tientallen huizen weet ik dat wát ze doen, werkt. Ons vakgebied wordt voor een groot deel door emotie bepaald. Zonder empathisch vermogen kom je er niet. Je moet je lekker voelen in een huis, anders koop je het niet, en dat besef is belangrijk. Er is meer tussen hemel en aarde wat in een huis de verkoop kan belemmeren. Zelf ben ik behoorlijk nuchter, maar de woningen waar zij mee werken krijgen eindelijk de aandacht die ze verdienen.
 
Toen ze in onze woning kwam voelde ze een zware energie die voor haar aangaf dat het huis te vol was! Nadat ze door de verschillende ruimtes was gelopen gaf ze aan om op afstand het huis verder te scannen. Na die scan voelden wij meteen een grote verandering in de energie van het huis: het voelde licht, vrij en open.
 
Na het huisbezoek van Inge wil ik graag een bedankje sturen. Dit bezoek heeft de sfeer in mijn huis positief beïnvloed en zelfs in mijn leven is er een positieve draai gekomen! Het ene moment sta je nog volledig vast in je groei en het andere moment zijn er zoveel positieve dingen gaande dat ik weer vrolijk en positief in het leven sta. De keuze om hulp in te roepen was even moeilijk maar het was het zeer zeker waard. Ik ben totaal geen zweverig type en zal dit ook nooit worden. Ik heb zelf ondervonden dat het wel degelijk een positieve draai in iemands leven kan brengen. Super bedankt!
 
De natuurlijke kracht van Anja, haar innerlijk maakte dat ik me meteen op mijn gemak voelde tijdens de scan van mijn huis. Feilloos bevestigde ze wat ik zelf ook al gevoeld had en met een paar simpele aanpassingen slaap ik nu stukken beter.
 
Die huisscan was fijn en klopte goed. Zou iedereen moeten doen voor of bij een verhuizing! Met dank!
 
Wij zijn sinds 3 jaar de gelukkige eigenaar van ons droomhuis van 100 jaar oud, aan de voet van de duinen in Schoorl. Het huis stond al 3 jaar te koop en wij begrepen dit meteen toen wij binnen kwamen, hoewel we wisten dat dit 'ons huis' was, 'voelde' het niet prettig. We hebben het toch gekocht met de goede moed om dit veranderen. En er is veel veranderd, heel veel. Maar een deel van het unheimische -niet thuis- gevoel bleef. Toen ook een aantal van onze jonge dieren onverklaarbaar dood gingen begon ik me zorgen te maken. Omdat ik open sta voor alles, maar ook wat nuchter van aard ben, was een stap naar een energetische reiniging niet het eerste waar ik aan dacht. Via via kwam echter Flow in Home ter sprake en het leek of er een kwartje viel.
De analyse van Inge kwam grotendeels overeen met wat ik zelf voelde en zag. Vervolgens ging Inge niet alleen aan de slag met het huis maar ook met mij. Mijn sluimerende schrik voor dat wat ik voelde is daardoor omgeslagen in een erkenning van wat ik voel en verbinding er mee (niet alleen in huis maar overal). Dat verandert alles.  Eén plek vraagt nu nog aandacht in huis, daar wordt nog aan gewerkt, maar ons huis is eindelijk ons  onvoorwaardelijke 'thuis' aan het worden. Dat gevoel gun ik iedereen. Een grote omhelzing,
 
Onze woning in Amsterdam stond al maanden te koop. Ongeveer een week na de afspraak met Inge van Duin van Flow in Home werd een bezichtigingsafspraak gemaakt en de mensen zijn verliefd geworden op het huis.  Het is een samengesteld gezin met in totaal 5 kinderen. Daar ben ik heel blij mee want het huis verdient het om bewoond te worden door een gezin. Vorige week hebben we het koopcontract getekend en over 2 maanden is de sleuteloverdracht. Ik weet zeker dat het bezoek van Inge en haar energie een belangrijke invloed hebben gehad. Dus heel erg bedankt! Ook mijn man moest bekennen dat dit allemaal geen toeval kan zijn.
 
Dankzij Inge wist ik wat mijn huis nodig had. Ze vertelde mij bij binnenkomst dingen die zo persoonlijk waren dat ik ronduit verbaasd heb zitten luisteren. Als ik om mij heen keek stonden soortgelijke huizen al maanden zo niet jaren te koop! Met wat kleine aanpassingen op advies van Inge voelde ik mij echt weer thuis in mijn huis. Binnen een week had ik een bezichtiging en was het huis verkocht!
 
Flow in Home heeft voor ons een scan uitgevoerd bij mijn vader. Deze scan en rapportage hebben voor ons (mijn zus, broer en ik) veel helderheid verschaft in een situatie die voor ons veel vragen opriep. De verstrekte informatie is voor ons van zeer grote waarde. Het vak dat door hen wordt uitgeoefend had voor mij (en wellicht ook bij anderen) enige scepsis. Echter …  je openstellen voor het onbekende, kan veel, zeer veel opleveren. Anja, ik ben je dankbaar.
 
Flow in Home, nog erg bedankt voor het bekijken op afstand van mijn huis. Ik heb het als erg prettig en bijzonder ervaren. Ik ervaar het echt als anders thuiskomen. Het voelt meer open. Het aantal bezichtigingen rond verkoop loopt nu aardig. Mijn huis wordt goed gevonden nu. Hopen dat er ook een tussen zit die er graag wil wonen.
 

Pin It on Pinterest