Energetisch reinigen voor particulieren

Flow in Home B.V. wordt sinds 2014 ingeschakeld voor het energetisch reinigen van woningen, bedrijven en gebieden. Naast onze services aan particulieren worden we ingezet door makelaars, verhuurbedrijven, horeca ondernemingen en projectontwikkelaars én steeds vaker door scholen, verzorgingshuizen en ziekenhuizen.

Uw huis energetisch reinigen?

Voelt het in uw woning niet vrij of in balans? Zijn er ruimtes of plekken in huis die onprettig aanvoelen? Is er bij bewoners sprake van een verstoord slaapritme of onverklaarbare fysieke ongemakken? Mist u een gevoel van warmte, welkom en veiligheid in uw woning? Meestal betekent dit dat iets in de woning gehoord of gezien wil worden. Het vraagt uw aandacht! Na de herkenning en erkenning kan het energetisch vrij gemaakt worden en ontstaat weer een prettige woon- en werkomgeving.

In uw huidige woning

U heeft het vage gevoel dat er iets niet klopt in uw woning. Bijvoorbeeld door slaapproblemen van uzelf of gezinsleden of door fysieke klachten. De adviseurs geven u helderheid en inzicht in de verstoring.

Kopen van een nieuwe woning

Als u een nieuwe woning op het oog heeft, kunnen de adviseurs u raad geven: is de door u gewenste woning energetisch vrij van ballast of eenvoudig vrij te maken? Past de nieuwe woning en omgeving bij u en uw gezinsleden of dieren? Zeker is het raadzaam om een nieuwe woning op voorhand te laten reinigen om werkelijk vrij en welkom uw nieuwe woning te kunnen betrekken.

Verkopen van uw woning

U wilt of moet uw huis verkopen. Energetische blokkades kunnen de verkoop van een woning negatief beïnvloeden. De werkwijze van de adviseurs van Flow in Home kan ervoor zorgen dat deze blokkades worden opgeheven, zodat de woning energetisch vrij wordt aangeboden op de huizenmarkt, wat resulteert in positieve bezichtigingen en een snelle doorstroming.

Verhuizen naar een nieuwe woning

Voordat u een nieuwe woning betrekt is het belangrijk dat de woning vrij gemaakt wordt van energie van vorige bewoners of historie, zodat u de woning vrij en welkom kunt betrekken.

Verbouwen in uw woning

Bij een verbouwing is het aan te raden om op voorhand, tijdens de bouw en na afloop de plannen en werkzaamheden energetisch te verankeren in de woning. Dit voorkomt veel stress, onverklaarbare tegenwerking vanuit de woning en achteraf onduidelijke signalen. De verbouwing wordt energetisch gefundeerd.

energetisch reinigen particulier

Werkwijze en tarieven

De Flow in Home methode kent verschillende opties.

Feedback klanten

Lees wat klanten zeggen over Flow in Home

Contact met ons

Neem contact op met Flow in Home

Met de Flow in Home methode wordt een energetisch rustige omgeving gecreëerd, waardoor het gemakkelijker is om een veilige en prettige sfeer te behouden voor bewoners en bezoekers.

Ik wil je hartstikke bedanken voor de reiniging van onze woning. De transformatie die daarna bij zowel mijzelf als de woning is ontstaan is geweldig en ik geniet er nog steeds van.
 
Dankzij Inge wist ik wat mijn huis nodig had. Ze vertelde mij bij binnenkomst dingen die zo persoonlijk waren dat ik ronduit verbaasd heb zitten luisteren. Als ik om mij heen keek stonden soortgelijke huizen al maanden zo niet jaren te koop! Met wat kleine aanpassingen op advies van Inge voelde ik mij echt weer thuis in mijn huis. Binnen een week had ik een bezichtiging en was het huis verkocht!
 
Toen wij ons huis kochten, 15 jaar geleden, hadden wij direct het gevoel dat het niet klopte met de energie. Bedrijvigheid op de overloop, altijd geluiden terwijl dat niet kon, en er keek altijd 'iemand' in de slaap, terwijl wij de enige 2 in huis waren. Toen ook onze kinderen van alles gingen waarnemen was voor ons de maat vol. Wij hebben jou ingeschakeld en al snel kon je onze waarnemingen bevestigen. Er waren maar liefs twee extra bewoners in ons huis. Jij hebt ervoor gezorgd dat die extra energie verdween en de rust, stilte, en een positief gevoel van leegte, weer terugkeerde. Ook onze kinderen hebben de veranderingen in huis positief ontvangen. Wij zijn jou Anja zeer dankbaar voor deze positieve verandering in huis en in ons huis!
 
Bang zijn in je eigen huis en dan met name als het donker is. Het gevoel hebben dat je niet alleen bent. Dat er iets is dat je niet kunt zien, dat er iets is dat je wel degelijk voelt. Mijn Hollandse nuchterheid weerhield mij lange tijd om er iets mee te doen. Totdat ik mensen sprak die iets soortgelijks hadden meegemaakt en jouw hulp hadden ingeschakeld. Jij maakte een scan en het klopte exact met dat wat ik in huis ervoer, terwijl ik jou niets had verteld. Je kwam op huisbezoek en deed jouw ding. Je deed heel rustig en serieus je werk zonder enige vorm van zweverigheid. Enkele dagen daarna kwam de grote test toen ik van boven naar beneden een donkere woonkamer inliep.... Ik heb even staan genieten van de rust die ik toen heb ervaren en nog steeds ervaar.....en daar ben ik je heel dankbaar voor!
 
Twee jaar geleden hielp Inge ons fantastisch met de verkoop van ons huis. Het stond al bijna een jaar te koop, maar we hadden nog nauwelijks kijkers gehad, toen we Inge inschakelden. Zij maakte contact met de woning en wist meteen de vinger op de zere plek te leggen: ze vertelde ons wat we moesten doen om de energie van de woning vrij te maken voor nieuwe bewoners. Twee maanden later was ons huis verkocht! Het voelde zo goed, dat we besloten Inge ook te vragen om de verbouwing van onze nieuwe woning te begeleiden. Het ging om een grote verbouwing die ruim een jaar zou duren, omdat mijn man veel zelf zou doen. Al die tijd voelden wij de energetische begeleiding van Inge: zij appte ons regelmatig hoe het met de energie in de woning ging en waar het huis behoefte aan had. Als er van onze kant een vraag was, reageerde zij ook meteen en zowel aan het begin van de verbouwing als aan het einde kwam ze op huisbezoek om de puntjes op de i te zetten. Het contact was warm en dankzij Inge hebben wij geen stress gehad en is ons nieuwe huis nu op en top aangepast." Stephanie uit Broek in Waterland
 
Na vier jaar onrustig slapen en het horen van “voetstappen” was er maar één ding wat onze 6 jarige dochter wilde en dat is ongestoord slapen. Inge heeft samen met onze dochter een heel open gesprek gehad in ons huis. Al snel hadden dingen een plekje waardoor de rust  en de gezonde slaap terug is. Kortom een geweldige ervaring!
 
Ik heb Albert ontmoet tijdens een training. Terwijl wij stonden te wachten op een kopje koffie gaf ik aan dat ik het zo koud had. Albert draaide zich naar mij om en zij dat hij wel wat energie wilde sturen en of dat oké was. Zonder verwachtingen nam ik dat dankbaar aan. Hij draaide zich weer terug in de rij en luttele seconden later verdween mijn kou en voelde mijn lichaam weer warm aan. Verbaasd en verrast was ik en tegelijkertijd dankbaar dat Albert mij geholpen had.   Bea Traa, Velden – 18.02.2018    
 
Door de energetische scan van Flow in Home wist ik veel beter wat dit huis nodig had nu ik de nieuwe eigenaar ben. Het huis kwam in meer vertrouwen naar mij toe, omdat ik gehoord heb wat het niet meer wilde. Zo kan ik het huis recht doen en laten stralen door mijn nieuwe inbreng.
 
De natuurlijke kracht van Anja, haar innerlijk maakte dat ik me meteen op mijn gemak voelde tijdens de scan van mijn huis. Feilloos bevestigde ze wat ik zelf ook al gevoeld had en met een paar simpele aanpassingen slaap ik nu stukken beter.
 

Wauw Inge, wat een groot eindverslag. Een document om bij me te houden en er af en toe eens bij te pakken. Ik vond het leuk je te ontmoeten en verrassend om naar je te luisteren. Ik heb de juiste dingen gehoord. Was echt even geschrokken van de persoon die de flanellen pyjama aan had. Maar heb nu wel de overtuiging door jou dat ook zij eigenlijk een goed mens was, maar ongelukkige beslissingen heeft gemaakt en haar draai niet kon vinden. Eng dat ze hier was maar toch ook mooi. Dank voor je hulp Inge en hopelijk heb ik het lef binnenkort om mijn baan op te zeggen en meer rust te creëren voor mezelf. H. te Amersfoort

 

Pin It on Pinterest