Flow in Home adviseurs energetisch reinigen

Flow in Home B.V. heeft twee adviseurs die actief en zichtbaar werken op zelfstandige basis volgens de Flow in Home methode, aangevuld met eigen unieke kwaliteiten. Graag stellen zij zich aan u voor. Zij dragen ieder op eigen wijze bij aan het energetisch reinigen van woningen, gebouwen, bedrijven en gebieden. Beide adviseurs zijn landelijk en internationaal inzetbaar. U kiest de adviseur voor uw opdracht.

Op dit moment worden twee nieuwe adviseurs opgeleid. Binnenkort stellen zij zich voor en gaan zij zelfstandig aan het werk als adviseur voor Flow in Home B.V.

In de afgelopen jaren zijn meerdere adviseurs getraind in de Flow in Home methode. Deze adviseurs werken landelijk en hebben ervoor gekozen vanuit hun eigen praktijk te werken. Voor opdrachten, waarbij Flow in Home B.V. het raadzaam vindt om met een groot team aan het werk te gaan zijn deze adviseurs inzetbaar. Het team kan ingeschakeld worden voor (nieuw)bouwprojecten, horeca gelegenheden, scholen, openbare ruimtes en grotere (bedrijfs)panden. Door samen te werken leggen we een breed fundament voor nieuwe ontwikkeling.

Wij blijven altijd openstaan voor nieuw talent. Wil jij ook Flow in Home adviseur worden? Neem contact met ons op of klik voor meer informatie.

Team adviseurs

In de afgelopen jaren zijn veel adviseurs getraind in de Flow in Home methode. Zij werken vanuit hun eigen praktijk. Voor grotere projecten werken we samen, zodat we als team iedere vraag aan kunnen.

Pin It on Pinterest