Energetisch reinigen van bedrijven en organisaties door Flow in Business

Binnen een bedrijf of organisatie kunnen de volgende zaken aan de orde zijn:
het ontbreken van een prettige sfeer,
het achterwege blijven van een stijging van het aantal klanten,
de omzet blijft aan de (te) lage kant ondanks alle marketingacties,
hoog ziekteverzuim of groot verloop van personeel,
onverklaarbare negatieve sfeer in het bedrijfspand,
ruzies tussen verschillende groepen,
wrijving tussen verschillende afdelingen of het personeel onderling.

Grote kans dat er een onderliggende blokkade zorgt voor de energetische disbalans. De adviseurs van Flow in Home B.V. geven inzicht in de blokkade binnen uw onderneming door het maken van een scan. U krijgt informatie over de onderliggende oorzaak en u krijgt advies over de mogelijkheden tot het opheffen van de stagnatie en het optimaliseren van uw bedrijfspand, onderneming of organisatie.

Flow in Business als onderdeel van Flow in Home B.V. heeft ervaring met het harmoniseren van verschillende filialen of afdelingen binnen een onderneming. We maken een scan, geven tools in handen en ondersteunen het proces van helderheid en eenwording van de verschillende locaties, afdelingen en personeel én we werken aan optimalisering van het collectief.

We geven respectvol aandacht aan ieder filiaal, iedere afdeling en alle personeelsleden. Door juist ieders unieke bijdrage aan de totale onderneming te waarderen, ontstaat een nieuwe balans en een kans op individuele groei voor ieder onderdeel binnen de organisatie en voor het grote geheel.

Een scan met een op maat gesneden advies geeft inzage in de knelpunten én de mogelijkheden voor een harmonieus collectief.

Vanuit de ontstane ruimte komen nieuwe mogelijkheden voor een succesvolle onderneming!

 

Flow in Home adviseurs

Maak kennis met de adviseurs van Flow in Home.

Contact met ons

Neem contact op met Flow in Home.

Pin It on Pinterest