Energetisch reinigen in opdracht van bedrijven en organisaties

Flow in Home B.V. werkt samen met of in opdracht van vastgoedmakelaars, projectontwikkelaars, horeca ondernemingen, MKB en overheidsinstanties. Onze samenwerkpartners ervaren de belangrijke bijdrage die zij leveren door het energetisch vrijmaken van een gebouw, onderneming of gebied door het energetisch te laten reinigen door Flow in Home. De bedrijven, gebouwen en gebieden komen (eindelijk) vrij van vastzittende blokkerende energie, waardoor mensen weer positief en met plezier kunnen wonen, werken en verblijven. Dit geeft een enorme stimulans tot koop en verkoop; succesvolle ondernemingen; verbouwingen en nieuwbouw worden verankerd, openbare gebouwen worden weer prettig betreden en horeca gelegenheden zijn weer een fijne plaats om uit te ontspannen.

Door het aanbieden of inzetten van ons werk worden uw diensten als makelaar, projectontwikkelaar, organisatie, horeca manager, ondernemer of overheidsorganisatie kwalitatief beter en hebben uw klanten nog meer vertrouwen in u en in uw bedrijf.

    Verkoop en verhuur van woningen en bedrijfspanden

Flow in Home reinigt woningen, gebouwen en grond die moeilijk verkoop– of verhuurbaar lijken. Door ons werk komt het pand of perceel vrij van blokkerende energie. Dat is direct zichtbaar in meer bezichtigingen en daadwerkelijke verkoop of verhuur. Makelaars en verhuurbedrijven maken ook op voorhand gebruik van onze diensten. Een pand kan zo energetisch vrij worden aangeboden. Dit geeft veel vertrouwen in de diensten van de makelaar en het verhuurbedrijf. Iedereen is gebaat bij een snelle doorstroming in verhuur en verkoop.

   Hotel, horeca, recreatie en eventgelegenheid

In een hotel, horeca of recreatiegelegenheid willen mensen zich ontspannen, zich vermaken en zich prettig voelen. Toch treffen de adviseurs van Flow in Home juist in deze aangelegenheden vaak negatief opgebouwde energie aan van mensen die andere bedoelingen hadden. Onbewust ontstaat er zelfs een  negatieve aantrekkingskracht op de activiteit of locatie. Het is uitermate belangrijk om de horecagelegenheid regelmatig te laten scannen en energetisch te zuiveren.

    (Nieuw) bouwprojecten

Bij (nieuw) bouwprojecten worden we ingezet tijdens de gehele periode. Van de ontwerpfase, de verkoop/verhuur, tijdens de bouw tot de oplevering. We geven adviezen, kunnen indien gewenst met potentiele kopers praten, maken de grond en het gebouw energetisch vrij, houden contact tijdens de bouwperiode en geven alles vrij bij oplevering. Ook uw project wordt zo een gegarandeerd succes!

    Aankoop van woningen en bedrijfspanden

Veel kopers van woningen en bedrijfspanden laten zich bij aankoop vooral leiden door prijs en kwaliteit, waarbij ze zich laten adviseren door een deskundige. Als een woning of gebouw echter energetisch niet in balans is, komen er vaak pas achteraf onverklaarbare zaken aan het licht. Om kopers een woning of bedrijfspand te verkopen vrij van energetische ballast, werkelijk passend bij de kopers is het essentieel om het voor óf direct na de aankoop energetisch te laten reinigen.

    Openbare gebouwen en gebieden

In een omgeving waar grote groepen mensen samenkomen, veel emoties worden geuit of waar veel historie is, is het essentieel om regelmatig energetische belastingen te verwijderen. Dat geldt zeker voor ontmoetingsplekken als scholen en kinderopvangcentra, ziekenhuizen, opvangcentra voor vluchtelingen en gedetineerden, woonzorgvoorzieningen en buurtcentra, kantoorgebouwen, festivalterreinen, sportlocaties of natuurgebieden met recreatieve doeleinden. Na reiniging is de locatie weer rustig, aantrekkelijk, positief en vriendelijk.

 

Energetisch reinigen van bedrijven en organisaties door Flow in Business

Binnen een bedrijf of organisatie kunnen de volgende zaken aan de orde zijn: het ontbreken van een prettige sfeer, het achterwege blijven van een stijging van het aantal klanten, de omzet blijft aan de (te) lage kant ondanks alle marketingacties, hoog ziekteverzuim of groot verloop van personeel, onverklaarbare negatieve sfeer in het bedrijfspand, ruzies tussen verschillende groepen of er is wrijving tussen de verschillende afdelingen of het personeel onderling. Grote kans dat er een energetische disbalans aan ten grondslag ligt. Door het laten maken van een energetische scan krijgt u informatie over de onderliggende oorzaak en krijgt u advies over de mogelijkheden tot het reinigen en optimaliseren van uw bedrijfspand, onderneming of organisatie.

Flow in Business als onderdeel van Flow in Home B.V. heeft ervaring met het harmoniseren van verschillende filialen of afdelingen binnen een onderneming. We maken op afstand en ter plaatse contact met de verschillende locaties of onderdelen én met het collectief. Door respectvol aandacht te geven aan ieder filiaal, iedere afdeling en alle personeelsleden en ieders bijdrage aan de totale onderneming, komt er harmonie en een nieuwe kans op individuele groei voor ieder onderdeel binnen de organisatie en van daaruit voor het grote geheel. Een scan met een advies geeft u inzage in de knelpunten én de mogelijkheden voor een succesvol collectief. Zo ontstaat er weer ruimte voor teambuilding!

Werkwijze en tarieven

De Flow in Home methode kent verschillende opties.

Ervaringen

Lees ervaringen van Flow in Home.

Contact met ons

Neem contact op met Flow in Home.

Quote makelaar: “Heel eerlijk was mijn gedachte “het zal wel”, maar al na 5 ervaringen was ik fan van Flow in Home. Hoe ze het doen, geen idee. Maar inmiddels na tientallen huizen weet ik dat wát ze doen, werkt. Ons vakgebied wordt voor een groot deel door emotie bepaald. Zonder empathisch vermogen kom je er niet. Je moet je lekker voelen in een huis, anders koop je het niet, en dat besef is belangrijk. Er is meer tussen hemel en aarde wat in een huis de verkoop kan belemmeren. Zelf ben ik behoorlijk nuchter, maar de woningen waar zij mee werken krijgen eindelijk de aandacht die ze verdienen.

Na het huisbezoek van Inge wil ik graag een bedankje sturen. Dit bezoek heeft de sfeer in mijn huis positief beïnvloed en zelfs in mijn leven is er een positieve draai gekomen! Het ene moment sta je nog volledig vast in je groei en het andere moment zijn er zoveel positieve dingen gaande dat ik weer vrolijk en positief in het leven sta. De keuze om hulp in te roepen was even moeilijk maar het was het zeer zeker waard. Ik ben totaal geen zweverig type en zal dit ook nooit worden. Ik heb zelf ondervonden dat het wel degelijk een positieve draai in iemands leven kan brengen. Super bedankt!
 
Die huisscan was fijn en klopte goed. Zou iedereen moeten doen voor of bij een verhuizing! Met dank!
 
Ik wil je hartstikke bedanken voor de reiniging van onze woning. De transformatie die daarna bij zowel mijzelf als de woning is ontstaan is geweldig en ik geniet er nog steeds van.
 
Flow in Home, nog erg bedankt voor het bekijken op afstand van mijn huis. Ik heb het als erg prettig en bijzonder ervaren. Ik ervaar het echt als anders thuiskomen. Het voelt meer open. Het aantal bezichtigingen rond verkoop loopt nu aardig. Mijn huis wordt goed gevonden nu. Hopen dat er ook een tussen zit die er graag wil wonen.
 
De natuurlijke kracht van Anja, haar innerlijk maakte dat ik me meteen op mijn gemak voelde tijdens de scan van mijn huis. Feilloos bevestigde ze wat ik zelf ook al gevoeld had en met een paar simpele aanpassingen slaap ik nu stukken beter.
 
Door de energetische scan van Flow in Home wist ik veel beter wat dit huis nodig had nu ik de nieuwe eigenaar ben. Het huis kwam in meer vertrouwen naar mij toe, omdat ik gehoord heb wat het niet meer wilde. Zo kan ik het huis recht doen en laten stralen door mijn nieuwe inbreng.
 
Wij zijn sinds 3 jaar de gelukkige eigenaar van ons droomhuis van 100 jaar oud, aan de voet van de duinen in Schoorl. Het huis stond al 3 jaar te koop en wij begrepen dit meteen toen wij binnen kwamen, hoewel we wisten dat dit 'ons huis' was, 'voelde' het niet prettig. We hebben het toch gekocht met de goede moed om dit veranderen. En er is veel veranderd, heel veel. Maar een deel van het unheimische -niet thuis- gevoel bleef. Toen ook een aantal van onze jonge dieren onverklaarbaar dood gingen begon ik me zorgen te maken. Omdat ik open sta voor alles, maar ook wat nuchter van aard ben, was een stap naar een energetische reiniging niet het eerste waar ik aan dacht. Via via kwam echter Flow in Home ter sprake en het leek of er een kwartje viel.
De analyse van Inge kwam grotendeels overeen met wat ik zelf voelde en zag. Vervolgens ging Inge niet alleen aan de slag met het huis maar ook met mij. Mijn sluimerende schrik voor dat wat ik voelde is daardoor omgeslagen in een erkenning van wat ik voel en verbinding er mee (niet alleen in huis maar overal). Dat verandert alles.  Eén plek vraagt nu nog aandacht in huis, daar wordt nog aan gewerkt, maar ons huis is eindelijk ons  onvoorwaardelijke 'thuis' aan het worden. Dat gevoel gun ik iedereen. Een grote omhelzing,
 
Toen ze in onze woning kwam voelde ze een zware energie die voor haar aangaf dat het huis te vol was! Nadat ze door de verschillende ruimtes was gelopen gaf ze aan om op afstand het huis verder te scannen. Na die scan voelden wij meteen een grote verandering in de energie van het huis: het voelde licht, vrij en open.
 
Na vier jaar onrustig slapen en het horen van “voetstappen” was er maar één ding wat onze 6 jarige dochter wilde en dat is ongestoord slapen. Inge heeft samen met onze dochter een heel open gesprek gehad in ons huis. Al snel hadden dingen een plekje waardoor de rust  en de gezonde slaap terug is. Kortom een geweldige ervaring!
 
Onze woning in Amsterdam stond al maanden te koop. Ongeveer een week na de afspraak met Inge van Duin van Flow in Home werd een bezichtigingsafspraak gemaakt en de mensen zijn verliefd geworden op het huis.  Het is een samengesteld gezin met in totaal 5 kinderen. Daar ben ik heel blij mee want het huis verdient het om bewoond te worden door een gezin. Vorige week hebben we het koopcontract getekend en over 2 maanden is de sleuteloverdracht. Ik weet zeker dat het bezoek van Inge en haar energie een belangrijke invloed hebben gehad. Dus heel erg bedankt! Ook mijn man moest bekennen dat dit allemaal geen toeval kan zijn.
 

Pin It on Pinterest