Energetisch reinigen in opdracht van bedrijven en organisaties

Flow in Home B.V. werkt samen met of in opdracht van vastgoedmakelaars, projectontwikkelaars, horeca ondernemingen, MKB en overheidsinstanties. Onze samenwerkpartners ervaren de belangrijke bijdrage die zij leveren door het energetisch vrijmaken van een gebouw, onderneming of gebied door het energetisch te laten reinigen door Flow in Home. De bedrijven, gebouwen en gebieden komen (eindelijk) vrij van vastzittende blokkerende energie, waardoor mensen weer positief en met plezier kunnen wonen, werken en verblijven. Dit geeft een enorme stimulans tot koop en verkoop; succesvolle ondernemingen; verbouwingen en nieuwbouw worden verankerd, openbare gebouwen worden weer prettig betreden en horeca gelegenheden zijn weer een fijne plaats om uit te ontspannen.

Door het aanbieden of inzetten van ons werk worden uw diensten als makelaar, projectontwikkelaar, organisatie, horeca manager, ondernemer of overheidsorganisatie kwalitatief beter en hebben uw klanten nog meer vertrouwen in u en in uw bedrijf.

    Verkoop en verhuur van woningen en bedrijfspanden

Flow in Home reinigt woningen, gebouwen en grond die moeilijk verkoop– of verhuurbaar lijken. Door ons werk komt het pand of perceel vrij van blokkerende energie. Dat is direct zichtbaar in meer bezichtigingen en daadwerkelijke verkoop of verhuur. Makelaars en verhuurbedrijven maken ook op voorhand gebruik van onze diensten. Een pand kan zo energetisch vrij worden aangeboden. Dit geeft veel vertrouwen in de diensten van de makelaar en het verhuurbedrijf. Iedereen is gebaat bij een snelle doorstroming in verhuur en verkoop.

   Hotel, horeca, recreatie en eventgelegenheid

In een hotel, horeca of recreatiegelegenheid willen mensen zich ontspannen, zich vermaken en zich prettig voelen. Toch treffen de adviseurs van Flow in Home juist in deze aangelegenheden vaak negatief opgebouwde energie aan van mensen die andere bedoelingen hadden. Onbewust ontstaat er zelfs een  negatieve aantrekkingskracht op de activiteit of locatie. Het is uitermate belangrijk om de horecagelegenheid regelmatig te laten scannen en energetisch te zuiveren.

    (Nieuw) bouwprojecten

Bij (nieuw) bouwprojecten worden we ingezet tijdens de gehele periode. Van de ontwerpfase, de verkoop/verhuur, tijdens de bouw tot de oplevering. We geven adviezen, kunnen indien gewenst met potentiele kopers praten, maken de grond en het gebouw energetisch vrij, houden contact tijdens de bouwperiode en geven alles vrij bij oplevering. Ook uw project wordt zo een gegarandeerd succes!

    Aankoop van woningen en bedrijfspanden

Veel kopers van woningen en bedrijfspanden laten zich bij aankoop vooral leiden door prijs en kwaliteit, waarbij ze zich laten adviseren door een deskundige. Als een woning of gebouw echter energetisch niet in balans is, komen er vaak pas achteraf onverklaarbare zaken aan het licht. Om kopers een woning of bedrijfspand te verkopen vrij van energetische ballast, werkelijk passend bij de kopers is het essentieel om het voor óf direct na de aankoop energetisch te laten reinigen.

    Openbare gebouwen en gebieden

In een omgeving waar grote groepen mensen samenkomen, veel emoties worden geuit of waar veel historie is, is het essentieel om regelmatig energetische belastingen te verwijderen. Dat geldt zeker voor ontmoetingsplekken als scholen en kinderopvangcentra, ziekenhuizen, opvangcentra voor vluchtelingen en gedetineerden, woonzorgvoorzieningen en buurtcentra, kantoorgebouwen, festivalterreinen, sportlocaties of natuurgebieden met recreatieve doeleinden. Na reiniging is de locatie weer rustig, aantrekkelijk, positief en vriendelijk.

 

 

Werkwijze en tarieven

De Flow in Home methode kent verschillende opties.

Ervaringen

Lees ervaringen van Flow in Home.

Contact met ons

Neem contact op met Flow in Home.

Quote makelaar: “Heel eerlijk was mijn gedachte “het zal wel”, maar al na 5 ervaringen was ik fan van Flow in Home. Hoe ze het doen, geen idee. Maar inmiddels na tientallen huizen weet ik dat wát ze doen, werkt. Ons vakgebied wordt voor een groot deel door emotie bepaald. Zonder empathisch vermogen kom je er niet. Je moet je lekker voelen in een huis, anders koop je het niet, en dat besef is belangrijk. Er is meer tussen hemel en aarde wat in een huis de verkoop kan belemmeren. Zelf ben ik behoorlijk nuchter, maar de woningen waar zij mee werken krijgen eindelijk de aandacht die ze verdienen.

Flow in Home heeft voor ons een scan uitgevoerd bij mijn vader. Deze scan en rapportage hebben voor ons (mijn zus, broer en ik) veel helderheid verschaft in een situatie die voor ons veel vragen opriep. De verstrekte informatie is voor ons van zeer grote waarde. Het vak dat door hen wordt uitgeoefend had voor mij (en wellicht ook bij anderen) enige scepsis. Echter …  je openstellen voor het onbekende, kan veel, zeer veel opleveren. Anja, ik ben je dankbaar.
 
Flow in Home, nog erg bedankt voor het bekijken op afstand van mijn huis. Ik heb het als erg prettig en bijzonder ervaren. Ik ervaar het echt als anders thuiskomen. Het voelt meer open. Het aantal bezichtigingen rond verkoop loopt nu aardig. Mijn huis wordt goed gevonden nu. Hopen dat er ook een tussen zit die er graag wil wonen.
 
Door de energetische scan van Flow in Home wist ik veel beter wat dit huis nodig had nu ik de nieuwe eigenaar ben. Het huis kwam in meer vertrouwen naar mij toe, omdat ik gehoord heb wat het niet meer wilde. Zo kan ik het huis recht doen en laten stralen door mijn nieuwe inbreng.
 
Na het huisbezoek van Inge wil ik graag een bedankje sturen. Dit bezoek heeft de sfeer in mijn huis positief beïnvloed en zelfs in mijn leven is er een positieve draai gekomen! Het ene moment sta je nog volledig vast in je groei en het andere moment zijn er zoveel positieve dingen gaande dat ik weer vrolijk en positief in het leven sta. De keuze om hulp in te roepen was even moeilijk maar het was het zeer zeker waard. Ik ben totaal geen zweverig type en zal dit ook nooit worden. Ik heb zelf ondervonden dat het wel degelijk een positieve draai in iemands leven kan brengen. Super bedankt!
 
De natuurlijke kracht van Anja, haar innerlijk maakte dat ik me meteen op mijn gemak voelde tijdens de scan van mijn huis. Feilloos bevestigde ze wat ik zelf ook al gevoeld had en met een paar simpele aanpassingen slaap ik nu stukken beter.
 
Dankzij Inge wist ik wat mijn huis nodig had. Ze vertelde mij bij binnenkomst dingen die zo persoonlijk waren dat ik ronduit verbaasd heb zitten luisteren. Als ik om mij heen keek stonden soortgelijke huizen al maanden zo niet jaren te koop! Met wat kleine aanpassingen op advies van Inge voelde ik mij echt weer thuis in mijn huis. Binnen een week had ik een bezichtiging en was het huis verkocht!
 
Onze woning in Amsterdam stond al maanden te koop. Ongeveer een week na de afspraak met Inge van Duin van Flow in Home werd een bezichtigingsafspraak gemaakt en de mensen zijn verliefd geworden op het huis.  Het is een samengesteld gezin met in totaal 5 kinderen. Daar ben ik heel blij mee want het huis verdient het om bewoond te worden door een gezin. Vorige week hebben we het koopcontract getekend en over 2 maanden is de sleuteloverdracht. Ik weet zeker dat het bezoek van Inge en haar energie een belangrijke invloed hebben gehad. Dus heel erg bedankt! Ook mijn man moest bekennen dat dit allemaal geen toeval kan zijn.
 
Lief team Flow in Home! Ik herinner mij jullie komst als de dag van gisteren. Sinds dat moment heb ik er vertrouwen in gehad dat alles zou veranderen in positieve zin. Ik herinner mij jullie woorden, de energie, de goedheid.. de liefde. Mijn eigen angsten namen af. In jullie bijzijn heb ik geborgenheid ervaren. Het heeft mij ook als persoon sterker gemaakt.  Aan de leerlingen merkte ik ook dat het gaandeweg wat rustiger werd. De boze agressie, waar ik zoveel moeite mee had en het met lede ogen aankeek, verdween. Na jullie komst transformeerden de agressieve buien in speels gedrag, stoeien. Heerlijk om dat weer te mogen aanschouwen. De energie veranderde gaandeweg, werd luchtiger en lichter. Boven verwachting zijn we binnen 9 maanden Excellent School geworden. Mede dankzij jullie! Zie het ook als jullie succes. Indra.
 
Toen ze in onze woning kwam voelde ze een zware energie die voor haar aangaf dat het huis te vol was! Nadat ze door de verschillende ruimtes was gelopen gaf ze aan om op afstand het huis verder te scannen. Na die scan voelden wij meteen een grote verandering in de energie van het huis: het voelde licht, vrij en open.
 
Graag wilden wij aangeven dat wij daadwerkelijk baat bij jouw hulp hebben gehad. Het huis voelt zoveel vrediger en rustiger aan. We voelen ons telkens meer thuis in ons huis. Zelfs mijn man bevestigt dit en hij had toch het meeste moeite met het huis. De kern is waar; aandacht geven aan het huis, maakt het ook liefdevoller en zachter. E. uit Leersum - 24.12-2017
 

Pin It on Pinterest