Energetisch reinigen in opdracht van bedrijven en organisaties

Flow in Home B.V. werkt samen met of in opdracht van vastgoedmakelaars, projectontwikkelaars, horeca ondernemingen, MKB en overheidsinstanties. Onze samenwerkpartners ervaren de belangrijke bijdrage die zij leveren door het energetisch vrijmaken van een gebouw, onderneming of gebied door het energetisch te laten reinigen door Flow in Home. De bedrijven, gebouwen en gebieden komen (eindelijk) vrij van vastzittende blokkerende energie, waardoor mensen weer positief en met plezier kunnen wonen, werken en verblijven. Dit geeft een enorme stimulans tot koop en verkoop; succesvolle ondernemingen; verbouwingen en nieuwbouw worden verankerd, openbare gebouwen worden weer prettig betreden en horeca gelegenheden zijn weer een fijne plaats om uit te ontspannen.

Door het aanbieden of inzetten van ons werk worden uw diensten als makelaar, projectontwikkelaar, organisatie, horeca manager, ondernemer of overheidsorganisatie kwalitatief beter en hebben uw klanten nog meer vertrouwen in u en in uw bedrijf.

    Verkoop en verhuur van woningen en bedrijfspanden

Flow in Home reinigt woningen, gebouwen en grond die moeilijk verkoop– of verhuurbaar lijken. Door ons werk komt het pand of perceel vrij van blokkerende energie. Dat is direct zichtbaar in meer bezichtigingen en daadwerkelijke verkoop of verhuur. Makelaars en verhuurbedrijven maken ook op voorhand gebruik van onze diensten. Een pand kan zo energetisch vrij worden aangeboden. Dit geeft veel vertrouwen in de diensten van de makelaar en het verhuurbedrijf. Iedereen is gebaat bij een snelle doorstroming in verhuur en verkoop.

   Hotel, horeca, recreatie en eventgelegenheid

In een hotel, horeca of recreatiegelegenheid willen mensen zich ontspannen, zich vermaken en zich prettig voelen. Toch treffen de adviseurs van Flow in Home juist in deze aangelegenheden vaak negatief opgebouwde energie aan van mensen die andere bedoelingen hadden. Onbewust ontstaat er zelfs een  negatieve aantrekkingskracht op de activiteit of locatie. Het is uitermate belangrijk om de horecagelegenheid regelmatig te laten scannen en energetisch te zuiveren.

    (Nieuw) bouwprojecten

Bij (nieuw) bouwprojecten worden we ingezet tijdens de gehele periode. Van de ontwerpfase, de verkoop/verhuur, tijdens de bouw tot de oplevering. We geven adviezen, kunnen indien gewenst met potentiele kopers praten, maken de grond en het gebouw energetisch vrij, houden contact tijdens de bouwperiode en geven alles vrij bij oplevering. Ook uw project wordt zo een gegarandeerd succes!

    Aankoop van woningen en bedrijfspanden

Veel kopers van woningen en bedrijfspanden laten zich bij aankoop vooral leiden door prijs en kwaliteit, waarbij ze zich laten adviseren door een deskundige. Als een woning of gebouw echter energetisch niet in balans is, komen er vaak pas achteraf onverklaarbare zaken aan het licht. Om kopers een woning of bedrijfspand te verkopen vrij van energetische ballast, werkelijk passend bij de kopers is het essentieel om het voor óf direct na de aankoop energetisch te laten reinigen.

    Openbare gebouwen en gebieden

In een omgeving waar grote groepen mensen samenkomen, veel emoties worden geuit of waar veel historie is, is het essentieel om regelmatig energetische belastingen te verwijderen. Dat geldt zeker voor ontmoetingsplekken als scholen en kinderopvangcentra, ziekenhuizen, opvangcentra voor vluchtelingen en gedetineerden, woonzorgvoorzieningen en buurtcentra, kantoorgebouwen, festivalterreinen, sportlocaties of natuurgebieden met recreatieve doeleinden. Na reiniging is de locatie weer rustig, aantrekkelijk, positief en vriendelijk.

 

 

Werkwijze en tarieven

De Flow in Home methode kent verschillende opties.

Ervaringen

Lees ervaringen van Flow in Home.

Contact met ons

Neem contact op met Flow in Home.

Quote makelaar: “Heel eerlijk was mijn gedachte “het zal wel”, maar al na 5 ervaringen was ik fan van Flow in Home. Hoe ze het doen, geen idee. Maar inmiddels na tientallen huizen weet ik dat wát ze doen, werkt. Ons vakgebied wordt voor een groot deel door emotie bepaald. Zonder empathisch vermogen kom je er niet. Je moet je lekker voelen in een huis, anders koop je het niet, en dat besef is belangrijk. Er is meer tussen hemel en aarde wat in een huis de verkoop kan belemmeren. Zelf ben ik behoorlijk nuchter, maar de woningen waar zij mee werken krijgen eindelijk de aandacht die ze verdienen.

Graag wilden wij aangeven dat wij daadwerkelijk baat bij jouw hulp hebben gehad. Het huis voelt zoveel vrediger en rustiger aan. We voelen ons telkens meer thuis in ons huis. Zelfs mijn man bevestigt dit en hij had toch het meeste moeite met het huis. De kern is waar; aandacht geven aan het huis, maakt het ook liefdevoller en zachter. E. uit Leersum - 24.12-2017
 
Onze woning in Amsterdam stond al maanden te koop. Ongeveer een week na de afspraak met Inge van Duin van Flow in Home werd een bezichtigingsafspraak gemaakt en de mensen zijn verliefd geworden op het huis.  Het is een samengesteld gezin met in totaal 5 kinderen. Daar ben ik heel blij mee want het huis verdient het om bewoond te worden door een gezin. Vorige week hebben we het koopcontract getekend en over 2 maanden is de sleuteloverdracht. Ik weet zeker dat het bezoek van Inge en haar energie een belangrijke invloed hebben gehad. Dus heel erg bedankt! Ook mijn man moest bekennen dat dit allemaal geen toeval kan zijn.
 

Wauw Inge, wat een groot eindverslag. Een document om bij me te houden en er af en toe eens bij te pakken. Ik vond het leuk je te ontmoeten en verrassend om naar je te luisteren. Ik heb de juiste dingen gehoord. Was echt even geschrokken van de persoon die de flanellen pyjama aan had. Maar heb nu wel de overtuiging door jou dat ook zij eigenlijk een goed mens was, maar ongelukkige beslissingen heeft gemaakt en haar draai niet kon vinden. Eng dat ze hier was maar toch ook mooi. Dank voor je hulp Inge en hopelijk heb ik het lef binnenkort om mijn baan op te zeggen en meer rust te creëren voor mezelf. H. te Amersfoort

H. Amersfoort 
Bang zijn in je eigen huis en dan met name als het donker is. Het gevoel hebben dat je niet alleen bent. Dat er iets is dat je niet kunt zien, dat er iets is dat je wel degelijk voelt. Mijn Hollandse nuchterheid weerhield mij lange tijd om er iets mee te doen. Totdat ik mensen sprak die iets soortgelijks hadden meegemaakt en jouw hulp hadden ingeschakeld. Jij maakte een scan en het klopte exact met dat wat ik in huis ervoer, terwijl ik jou niets had verteld. Je kwam op huisbezoek en deed jouw ding. Je deed heel rustig en serieus je werk zonder enige vorm van zweverigheid. Enkele dagen daarna kwam de grote test toen ik van boven naar beneden een donkere woonkamer inliep.... Ik heb even staan genieten van de rust die ik toen heb ervaren en nog steeds ervaar.....en daar ben ik je heel dankbaar voor!
 
De natuurlijke kracht van Anja, haar innerlijk maakte dat ik me meteen op mijn gemak voelde tijdens de scan van mijn huis. Feilloos bevestigde ze wat ik zelf ook al gevoeld had en met een paar simpele aanpassingen slaap ik nu stukken beter.
 
Na vier jaar onrustig slapen en het horen van “voetstappen” was er maar één ding wat onze 6 jarige dochter wilde en dat is ongestoord slapen. Inge heeft samen met onze dochter een heel open gesprek gehad in ons huis. Al snel hadden dingen een plekje waardoor de rust  en de gezonde slaap terug is. Kortom een geweldige ervaring!
 
Dankzij Inge wist ik wat mijn huis nodig had. Ze vertelde mij bij binnenkomst dingen die zo persoonlijk waren dat ik ronduit verbaasd heb zitten luisteren. Als ik om mij heen keek stonden soortgelijke huizen al maanden zo niet jaren te koop! Met wat kleine aanpassingen op advies van Inge voelde ik mij echt weer thuis in mijn huis. Binnen een week had ik een bezichtiging en was het huis verkocht!
 
Ik wil je hartstikke bedanken voor de reiniging van onze woning. De transformatie die daarna bij zowel mijzelf als de woning is ontstaan is geweldig en ik geniet er nog steeds van.
 
“Heel eerlijk was mijn gedachte “het zal wel”, maar al na 5 ervaringen was ik fan van Flow in Home. Hoe ze het doen, geen idee. Maar inmiddels na tientallen huizen weet ik dat wát ze doen, werkt. Ons vakgebied wordt voor een groot deel door emotie bepaald. Zonder empathisch vermogen kom je er niet. Je moet je lekker voelen in een huis, anders koop je het niet, en dat besef is belangrijk. Er is meer tussen hemel en aarde wat in een huis de verkoop kan belemmeren. Zelf ben ik behoorlijk nuchter, maar de woningen waar zij mee werken krijgen eindelijk de aandacht die ze verdienen.
 
Toen wij ons huis kochten, 15 jaar geleden, hadden wij direct het gevoel dat het niet klopte met de energie. Bedrijvigheid op de overloop, altijd geluiden terwijl dat niet kon, en er keek altijd 'iemand' in de slaap, terwijl wij de enige 2 in huis waren. Toen ook onze kinderen van alles gingen waarnemen was voor ons de maat vol. Wij hebben jou ingeschakeld en al snel kon je onze waarnemingen bevestigen. Er waren maar liefs twee extra bewoners in ons huis. Jij hebt ervoor gezorgd dat die extra energie verdween en de rust, stilte, en een positief gevoel van leegte, weer terugkeerde. Ook onze kinderen hebben de veranderingen in huis positief ontvangen. Wij zijn jou Anja zeer dankbaar voor deze positieve verandering in huis en in ons huis!
 

Pin It on Pinterest