Energetisch reinigen woning, bedrijf en gebied

Na 20 jaar ervaring in de vastgoedbranche begreep Inge van Duin, oprichtster van Flow in Home B.V. des te meer waarom sommige woningen moeilijk verkoopbaar zijn; financieringen niet tot stand willen komen;  bij verbouwingen van alles mis kan gaan; mensen vast lopen in hun leven; kinderen slecht slapen; bij bedrijven groot ziekteverzuim of verloop van personeel is,  kinderen en leerkrachten spanningen ervaren in schoolgebouwen; bezoekers van openbare ruimtes zich ineens onwel voelen.

De positieve flow ontbreekt door vastzittende blokkerende energie.

Waarom energetisch reinigen?

Spanningen, onrust, stress, verdriet en pijn van bewoners, bezoekers, werknemers van nu en vroeger zijn vaak nog aanwezig en onbewust voelbaar. Veel mensen voelen die spanning zodra ze een pand of gebied betreden. Anderen ervaren alleen een onbewust onbestemd gevoel. Het kan een aanzienlijke rol spelen bij het woongenot, algemeen welzijn,  het succes van een onderneming, het verkopen of kopen van een woning, het betrekken of (ver-)bouwen van een perceel of bedrijfspand, het starten van een bedrijf.

Oorzaken voor energetische spanningen kunnen zijn:

De plaats.
Een pand is bijvoorbeeld gebouwd op of in de buurt van een plek met een grote historie, waar indringende gebeurtenissen hebben plaatsgevonden (te denken valt aan kerkhof, kazerne, slachthuis, overstroming). Of er is gebouwd op vervuilde grond. Ook kan een bestemmingsplan niet in overeenstemming zijn met het daadwerkelijke gebruik of zijn er grenzen overschreden.

De energie in de woning.
Energetische ballast kan zijn achtergebleven door (heftige) ervaringen of emoties van de huidige en/of vorige bewoners als gevolg van bijvoorbeeld scheiding, verdriet, angst, inbraak, agressie of overlijden.

Interactie.
Het kan zijn dat (in het verleden) een verbouwing is uitgevoerd die energetisch nog niet volledig geïntegreerd is. Het energetische  fundament ontbreekt.

Belastingen in de directe omgeving.
Bijvoorbeeld door straling van zend- of elektriciteitsmasten of door onrust en onveiligheid in de wijk. Waterstralen en aardelijnen kunnen aandacht vragen.

Energetische disbalans.
Achtergebleven energie en spanningen van bezoekers, de aanwezigheid van erfstukken of 2e hands goederen. Zeker in gebouwen en gebieden waar veel (vermoeide of zieke) mensen bijeen komen is het heel belangrijk dat de locatie regelmatig gereinigd wordt.

 

Flow in Home voor particulieren

Diensten voor particulieren.

Flow in Home voor bedrijven en organisaties

Diensten voor bedrijven en organisaties

Energetisch reinigen heeft als doel verstorende energieën in een huis, gebouw of gebied te transformeren. Na de reiniging is merkbaar dat het geheel ruimer, lichter en warmer aanvoelt en er een aangenamer sfeer is.  

Ik heb Albert ontmoet tijdens een training. Terwijl wij stonden te wachten op een kopje koffie gaf ik aan dat ik het zo koud had. Albert draaide zich naar mij om en zij dat hij wel wat energie wilde sturen en of dat oké was. Zonder verwachtingen nam ik dat dankbaar aan. Hij draaide zich weer terug in de rij en luttele seconden later verdween mijn kou en voelde mijn lichaam weer warm aan. Verbaasd en verrast was ik en tegelijkertijd dankbaar dat Albert mij geholpen had.   Bea Traa, Velden – 18.02.2018    
 
Flow in Home, nog erg bedankt voor het bekijken op afstand van mijn huis. Ik heb het als erg prettig en bijzonder ervaren. Ik ervaar het echt als anders thuiskomen. Het voelt meer open. Het aantal bezichtigingen rond verkoop loopt nu aardig. Mijn huis wordt goed gevonden nu. Hopen dat er ook een tussen zit die er graag wil wonen.
 
Flow in Home heeft voor ons een scan uitgevoerd bij mijn vader. Deze scan en rapportage hebben voor ons (mijn zus, broer en ik) veel helderheid verschaft in een situatie die voor ons veel vragen opriep. De verstrekte informatie is voor ons van zeer grote waarde. Het vak dat door hen wordt uitgeoefend had voor mij (en wellicht ook bij anderen) enige scepsis. Echter …  je openstellen voor het onbekende, kan veel, zeer veel opleveren. Anja, ik ben je dankbaar.
 
Na het huisbezoek van Inge wil ik graag een bedankje sturen. Dit bezoek heeft de sfeer in mijn huis positief beïnvloed en zelfs in mijn leven is er een positieve draai gekomen! Het ene moment sta je nog volledig vast in je groei en het andere moment zijn er zoveel positieve dingen gaande dat ik weer vrolijk en positief in het leven sta. De keuze om hulp in te roepen was even moeilijk maar het was het zeer zeker waard. Ik ben totaal geen zweverig type en zal dit ook nooit worden. Ik heb zelf ondervonden dat het wel degelijk een positieve draai in iemands leven kan brengen. Super bedankt!
 
Graag wilden wij aangeven dat wij daadwerkelijk baat bij jouw hulp hebben gehad. Het huis voelt zoveel vrediger en rustiger aan. We voelen ons telkens meer thuis in ons huis. Zelfs mijn man bevestigt dit en hij had toch het meeste moeite met het huis. De kern is waar; aandacht geven aan het huis, maakt het ook liefdevoller en zachter. E. uit Leersum - 24.12-2017
 
Twee jaar geleden hielp Inge ons fantastisch met de verkoop van ons huis. Het stond al bijna een jaar te koop, maar we hadden nog nauwelijks kijkers gehad, toen we Inge inschakelden. Zij maakte contact met de woning en wist meteen de vinger op de zere plek te leggen: ze vertelde ons wat we moesten doen om de energie van de woning vrij te maken voor nieuwe bewoners. Twee maanden later was ons huis verkocht! Het voelde zo goed, dat we besloten Inge ook te vragen om de verbouwing van onze nieuwe woning te begeleiden. Het ging om een grote verbouwing die ruim een jaar zou duren, omdat mijn man veel zelf zou doen. Al die tijd voelden wij de energetische begeleiding van Inge: zij appte ons regelmatig hoe het met de energie in de woning ging en waar het huis behoefte aan had. Als er van onze kant een vraag was, reageerde zij ook meteen en zowel aan het begin van de verbouwing als aan het einde kwam ze op huisbezoek om de puntjes op de i te zetten. Het contact was warm en dankzij Inge hebben wij geen stress gehad en is ons nieuwe huis nu op en top aangepast." Stephanie uit Broek in Waterland
 
Lief team Flow in Home! Ik herinner mij jullie komst als de dag van gisteren. Sinds dat moment heb ik er vertrouwen in gehad dat alles zou veranderen in positieve zin. Ik herinner mij jullie woorden, de energie, de goedheid.. de liefde. Mijn eigen angsten namen af. In jullie bijzijn heb ik geborgenheid ervaren. Het heeft mij ook als persoon sterker gemaakt.  Aan de leerlingen merkte ik ook dat het gaandeweg wat rustiger werd. De boze agressie, waar ik zoveel moeite mee had en het met lede ogen aankeek, verdween. Na jullie komst transformeerden de agressieve buien in speels gedrag, stoeien. Heerlijk om dat weer te mogen aanschouwen. De energie veranderde gaandeweg, werd luchtiger en lichter. Boven verwachting zijn we binnen 9 maanden Excellent School geworden. Mede dankzij jullie! Zie het ook als jullie succes. Indra.
 
Toen wij ons huis kochten, 15 jaar geleden, hadden wij direct het gevoel dat het niet klopte met de energie. Bedrijvigheid op de overloop, altijd geluiden terwijl dat niet kon, en er keek altijd 'iemand' in de slaap, terwijl wij de enige 2 in huis waren. Toen ook onze kinderen van alles gingen waarnemen was voor ons de maat vol. Wij hebben jou ingeschakeld en al snel kon je onze waarnemingen bevestigen. Er waren maar liefs twee extra bewoners in ons huis. Jij hebt ervoor gezorgd dat die extra energie verdween en de rust, stilte, en een positief gevoel van leegte, weer terugkeerde. Ook onze kinderen hebben de veranderingen in huis positief ontvangen. Wij zijn jou Anja zeer dankbaar voor deze positieve verandering in huis en in ons huis!
 
Door de energetische scan van Flow in Home wist ik veel beter wat dit huis nodig had nu ik de nieuwe eigenaar ben. Het huis kwam in meer vertrouwen naar mij toe, omdat ik gehoord heb wat het niet meer wilde. Zo kan ik het huis recht doen en laten stralen door mijn nieuwe inbreng.
 

Wauw Inge, wat een groot eindverslag. Een document om bij me te houden en er af en toe eens bij te pakken. Ik vond het leuk je te ontmoeten en verrassend om naar je te luisteren. Ik heb de juiste dingen gehoord. Was echt even geschrokken van de persoon die de flanellen pyjama aan had. Maar heb nu wel de overtuiging door jou dat ook zij eigenlijk een goed mens was, maar ongelukkige beslissingen heeft gemaakt en haar draai niet kon vinden. Eng dat ze hier was maar toch ook mooi. Dank voor je hulp Inge en hopelijk heb ik het lef binnenkort om mijn baan op te zeggen en meer rust te creëren voor mezelf. H. te Amersfoort

H. Amersfoort 

Pin It on Pinterest