Energetisch reinigen woning, bedrijf en gebied

Na 20 jaar ervaring in de vastgoedbranche begreep Inge van Duin, oprichtster van Flow in Home B.V. des te meer waarom sommige woningen moeilijk verkoopbaar zijn; financieringen niet tot stand willen komen;  bij verbouwingen van alles mis kan gaan; mensen vast lopen in hun leven; kinderen slecht slapen; bij bedrijven groot ziekteverzuim of verloop van personeel is,  kinderen en leerkrachten spanningen ervaren in schoolgebouwen; bezoekers van openbare ruimtes zich ineens onwel voelen.

De positieve flow ontbreekt door vastzittende blokkerende energie.

Waarom energetisch reinigen?

Spanningen, onrust, stress, verdriet en pijn van bewoners, bezoekers, werknemers van nu en vroeger zijn vaak nog aanwezig en onbewust voelbaar. Veel mensen voelen die spanning zodra ze een pand of gebied betreden. Anderen ervaren alleen een onbewust onbestemd gevoel. Het kan een aanzienlijke rol spelen bij het woongenot, algemeen welzijn,  het succes van een onderneming, het verkopen of kopen van een woning, het betrekken of (ver-)bouwen van een perceel of bedrijfspand, het starten van een bedrijf.

Oorzaken voor energetische spanningen kunnen zijn:

De plaats.
Een pand is bijvoorbeeld gebouwd op of in de buurt van een plek met een grote historie, waar indringende gebeurtenissen hebben plaatsgevonden (te denken valt aan kerkhof, kazerne, slachthuis, overstroming). Of er is gebouwd op vervuilde grond. Ook kan een bestemmingsplan niet in overeenstemming zijn met het daadwerkelijke gebruik of zijn er grenzen overschreden.

De energie in de woning.
Energetische ballast kan zijn achtergebleven door (heftige) ervaringen of emoties van de huidige en/of vorige bewoners als gevolg van bijvoorbeeld scheiding, verdriet, angst, inbraak, agressie of overlijden.

Interactie.
Het kan zijn dat (in het verleden) een verbouwing is uitgevoerd die energetisch nog niet volledig geïntegreerd is. Het energetische  fundament ontbreekt.

Belastingen in de directe omgeving.
Bijvoorbeeld door straling van zend- of elektriciteitsmasten of door onrust en onveiligheid in de wijk. Waterstralen en aardelijnen kunnen aandacht vragen.

Energetische disbalans.
Achtergebleven energie en spanningen van bezoekers, de aanwezigheid van erfstukken of 2e hands goederen. Zeker in gebouwen en gebieden waar veel (vermoeide of zieke) mensen bijeen komen is het heel belangrijk dat de locatie regelmatig gereinigd wordt.

 

Flow in Home voor particulieren

Diensten voor particulieren.

Flow in Home voor bedrijven en organisaties

Diensten voor bedrijven en organisaties

Energetisch reinigen heeft als doel verstorende energieën in een huis, gebouw of gebied te transformeren. Na de reiniging is merkbaar dat het geheel ruimer, lichter en warmer aanvoelt en er een aangenamer sfeer is.  

Onze woning in Amsterdam stond al maanden te koop. Ongeveer een week na de afspraak met Inge van Duin van Flow in Home werd een bezichtigingsafspraak gemaakt en de mensen zijn verliefd geworden op het huis.  Het is een samengesteld gezin met in totaal 5 kinderen. Daar ben ik heel blij mee want het huis verdient het om bewoond te worden door een gezin. Vorige week hebben we het koopcontract getekend en over 2 maanden is de sleuteloverdracht. Ik weet zeker dat het bezoek van Inge en haar energie een belangrijke invloed hebben gehad. Dus heel erg bedankt! Ook mijn man moest bekennen dat dit allemaal geen toeval kan zijn.
 
Toen ze in onze woning kwam voelde ze een zware energie die voor haar aangaf dat het huis te vol was! Nadat ze door de verschillende ruimtes was gelopen gaf ze aan om op afstand het huis verder te scannen. Na die scan voelden wij meteen een grote verandering in de energie van het huis: het voelde licht, vrij en open.
 
Toen wij ons huis kochten, 15 jaar geleden, hadden wij direct het gevoel dat het niet klopte met de energie. Bedrijvigheid op de overloop, altijd geluiden terwijl dat niet kon, en er keek altijd 'iemand' in de slaap, terwijl wij de enige 2 in huis waren. Toen ook onze kinderen van alles gingen waarnemen was voor ons de maat vol. Wij hebben jou ingeschakeld en al snel kon je onze waarnemingen bevestigen. Er waren maar liefs twee extra bewoners in ons huis. Jij hebt ervoor gezorgd dat die extra energie verdween en de rust, stilte, en een positief gevoel van leegte, weer terugkeerde. Ook onze kinderen hebben de veranderingen in huis positief ontvangen. Wij zijn jou Anja zeer dankbaar voor deze positieve verandering in huis en in ons huis!
 
Die huisscan was fijn en klopte goed. Zou iedereen moeten doen voor of bij een verhuizing! Met dank!
 
Dankzij Inge wist ik wat mijn huis nodig had. Ze vertelde mij bij binnenkomst dingen die zo persoonlijk waren dat ik ronduit verbaasd heb zitten luisteren. Als ik om mij heen keek stonden soortgelijke huizen al maanden zo niet jaren te koop! Met wat kleine aanpassingen op advies van Inge voelde ik mij echt weer thuis in mijn huis. Binnen een week had ik een bezichtiging en was het huis verkocht!
 
Ik wil je hartstikke bedanken voor de reiniging van onze woning. De transformatie die daarna bij zowel mijzelf als de woning is ontstaan is geweldig en ik geniet er nog steeds van.
 
Twee jaar geleden hielp Inge ons fantastisch met de verkoop van ons huis. Het stond al bijna een jaar te koop, maar we hadden nog nauwelijks kijkers gehad, toen we Inge inschakelden. Zij maakte contact met de woning en wist meteen de vinger op de zere plek te leggen: ze vertelde ons wat we moesten doen om de energie van de woning vrij te maken voor nieuwe bewoners. Twee maanden later was ons huis verkocht! Het voelde zo goed, dat we besloten Inge ook te vragen om de verbouwing van onze nieuwe woning te begeleiden. Het ging om een grote verbouwing die ruim een jaar zou duren, omdat mijn man veel zelf zou doen. Al die tijd voelden wij de energetische begeleiding van Inge: zij appte ons regelmatig hoe het met de energie in de woning ging en waar het huis behoefte aan had. Als er van onze kant een vraag was, reageerde zij ook meteen en zowel aan het begin van de verbouwing als aan het einde kwam ze op huisbezoek om de puntjes op de i te zetten. Het contact was warm en dankzij Inge hebben wij geen stress gehad en is ons nieuwe huis nu op en top aangepast." Stephanie uit Broek in Waterland
 

Wauw Inge, wat een groot eindverslag. Een document om bij me te houden en er af en toe eens bij te pakken. Ik vond het leuk je te ontmoeten en verrassend om naar je te luisteren. Ik heb de juiste dingen gehoord. Was echt even geschrokken van de persoon die de flanellen pyjama aan had. Maar heb nu wel de overtuiging door jou dat ook zij eigenlijk een goed mens was, maar ongelukkige beslissingen heeft gemaakt en haar draai niet kon vinden. Eng dat ze hier was maar toch ook mooi. Dank voor je hulp Inge en hopelijk heb ik het lef binnenkort om mijn baan op te zeggen en meer rust te creëren voor mezelf. H. te Amersfoort

 
Flow in Home heeft voor ons een scan uitgevoerd bij mijn vader. Deze scan en rapportage hebben voor ons (mijn zus, broer en ik) veel helderheid verschaft in een situatie die voor ons veel vragen opriep. De verstrekte informatie is voor ons van zeer grote waarde. Het vak dat door hen wordt uitgeoefend had voor mij (en wellicht ook bij anderen) enige scepsis. Echter …  je openstellen voor het onbekende, kan veel, zeer veel opleveren. Anja, ik ben je dankbaar.
 
Bang zijn in je eigen huis en dan met name als het donker is. Het gevoel hebben dat je niet alleen bent. Dat er iets is dat je niet kunt zien, dat er iets is dat je wel degelijk voelt. Mijn Hollandse nuchterheid weerhield mij lange tijd om er iets mee te doen. Totdat ik mensen sprak die iets soortgelijks hadden meegemaakt en jouw hulp hadden ingeschakeld. Jij maakte een scan en het klopte exact met dat wat ik in huis ervoer, terwijl ik jou niets had verteld. Je kwam op huisbezoek en deed jouw ding. Je deed heel rustig en serieus je werk zonder enige vorm van zweverigheid. Enkele dagen daarna kwam de grote test toen ik van boven naar beneden een donkere woonkamer inliep.... Ik heb even staan genieten van de rust die ik toen heb ervaren en nog steeds ervaar.....en daar ben ik je heel dankbaar voor!
 

Pin It on Pinterest