Energetisch reinigen woning, bedrijf en gebied

Na 20 jaar ervaring in de vastgoedbranche begreep Inge van Duin, oprichtster van Flow in Home B.V. des te meer waarom sommige woningen moeilijk verkoopbaar zijn; financieringen niet tot stand willen komen;  bij verbouwingen van alles mis kan gaan; mensen vast lopen in hun leven; kinderen slecht slapen; bij bedrijven groot ziekteverzuim of verloop van personeel is,  kinderen en leerkrachten spanningen ervaren in schoolgebouwen; bezoekers van openbare ruimtes zich ineens onwel voelen.

De positieve flow ontbreekt door vastzittende blokkerende energie.

Waarom energetisch reinigen?

Spanningen, onrust, stress, verdriet en pijn van bewoners, bezoekers, werknemers van nu en vroeger zijn vaak nog aanwezig en onbewust voelbaar. Veel mensen voelen die spanning zodra ze een pand of gebied betreden. Anderen ervaren alleen een onbewust onbestemd gevoel. Het kan een aanzienlijke rol spelen bij het woongenot, algemeen welzijn,  het succes van een onderneming, het verkopen of kopen van een woning, het betrekken of (ver-)bouwen van een perceel of bedrijfspand, het starten van een bedrijf.

Oorzaken voor energetische spanningen kunnen zijn:

De plaats.
Een pand is bijvoorbeeld gebouwd op of in de buurt van een plek met een grote historie, waar indringende gebeurtenissen hebben plaatsgevonden (te denken valt aan kerkhof, kazerne, slachthuis, overstroming). Of er is gebouwd op vervuilde grond. Ook kan een bestemmingsplan niet in overeenstemming zijn met het daadwerkelijke gebruik of zijn er grenzen overschreden.

De energie in de woning.
Energetische ballast kan zijn achtergebleven door (heftige) ervaringen of emoties van de huidige en/of vorige bewoners als gevolg van bijvoorbeeld scheiding, verdriet, angst, inbraak, agressie of overlijden.

Interactie.
Het kan zijn dat (in het verleden) een verbouwing is uitgevoerd die energetisch nog niet volledig geïntegreerd is. Het energetische  fundament ontbreekt.

Belastingen in de directe omgeving.
Bijvoorbeeld door straling van zend- of elektriciteitsmasten of door onrust en onveiligheid in de wijk. Waterstralen en aardelijnen kunnen aandacht vragen.

Energetische disbalans.
Achtergebleven energie en spanningen van bezoekers, de aanwezigheid van erfstukken of 2e hands goederen. Zeker in gebouwen en gebieden waar veel (vermoeide of zieke) mensen bijeen komen is het heel belangrijk dat de locatie regelmatig gereinigd wordt.

 

Flow in Home voor particulieren

Diensten voor particulieren.

Flow in Home voor bedrijven en organisaties

Diensten voor bedrijven en organisaties

Energetisch reinigen heeft als doel verstorende energieën in een huis, gebouw of gebied te transformeren. Na de reiniging is merkbaar dat het geheel ruimer, lichter en warmer aanvoelt en er een aangenamer sfeer is.  

Dankzij Inge wist ik wat mijn huis nodig had. Ze vertelde mij bij binnenkomst dingen die zo persoonlijk waren dat ik ronduit verbaasd heb zitten luisteren. Als ik om mij heen keek stonden soortgelijke huizen al maanden zo niet jaren te koop! Met wat kleine aanpassingen op advies van Inge voelde ik mij echt weer thuis in mijn huis. Binnen een week had ik een bezichtiging en was het huis verkocht!
 
Wij zijn sinds 3 jaar de gelukkige eigenaar van ons droomhuis van 100 jaar oud, aan de voet van de duinen in Schoorl. Het huis stond al 3 jaar te koop en wij begrepen dit meteen toen wij binnen kwamen, hoewel we wisten dat dit 'ons huis' was, 'voelde' het niet prettig. We hebben het toch gekocht met de goede moed om dit veranderen. En er is veel veranderd, heel veel. Maar een deel van het unheimische -niet thuis- gevoel bleef. Toen ook een aantal van onze jonge dieren onverklaarbaar dood gingen begon ik me zorgen te maken. Omdat ik open sta voor alles, maar ook wat nuchter van aard ben, was een stap naar een energetische reiniging niet het eerste waar ik aan dacht. Via via kwam echter Flow in Home ter sprake en het leek of er een kwartje viel.
De analyse van Inge kwam grotendeels overeen met wat ik zelf voelde en zag. Vervolgens ging Inge niet alleen aan de slag met het huis maar ook met mij. Mijn sluimerende schrik voor dat wat ik voelde is daardoor omgeslagen in een erkenning van wat ik voel en verbinding er mee (niet alleen in huis maar overal). Dat verandert alles.  Eén plek vraagt nu nog aandacht in huis, daar wordt nog aan gewerkt, maar ons huis is eindelijk ons  onvoorwaardelijke 'thuis' aan het worden. Dat gevoel gun ik iedereen. Een grote omhelzing,
 
De natuurlijke kracht van Anja, haar innerlijk maakte dat ik me meteen op mijn gemak voelde tijdens de scan van mijn huis. Feilloos bevestigde ze wat ik zelf ook al gevoeld had en met een paar simpele aanpassingen slaap ik nu stukken beter.
 
Die huisscan was fijn en klopte goed. Zou iedereen moeten doen voor of bij een verhuizing! Met dank!
 
Toen ze in onze woning kwam voelde ze een zware energie die voor haar aangaf dat het huis te vol was! Nadat ze door de verschillende ruimtes was gelopen gaf ze aan om op afstand het huis verder te scannen. Na die scan voelden wij meteen een grote verandering in de energie van het huis: het voelde licht, vrij en open.
 
Twee jaar geleden hielp Inge ons fantastisch met de verkoop van ons huis. Het stond al bijna een jaar te koop, maar we hadden nog nauwelijks kijkers gehad, toen we Inge inschakelden. Zij maakte contact met de woning en wist meteen de vinger op de zere plek te leggen: ze vertelde ons wat we moesten doen om de energie van de woning vrij te maken voor nieuwe bewoners. Twee maanden later was ons huis verkocht! Het voelde zo goed, dat we besloten Inge ook te vragen om de verbouwing van onze nieuwe woning te begeleiden. Het ging om een grote verbouwing die ruim een jaar zou duren, omdat mijn man veel zelf zou doen. Al die tijd voelden wij de energetische begeleiding van Inge: zij appte ons regelmatig hoe het met de energie in de woning ging en waar het huis behoefte aan had. Als er van onze kant een vraag was, reageerde zij ook meteen en zowel aan het begin van de verbouwing als aan het einde kwam ze op huisbezoek om de puntjes op de i te zetten. Het contact was warm en dankzij Inge hebben wij geen stress gehad en is ons nieuwe huis nu op en top aangepast." Stephanie uit Broek in Waterland
 
Na vier jaar onrustig slapen en het horen van “voetstappen” was er maar één ding wat onze 6 jarige dochter wilde en dat is ongestoord slapen. Inge heeft samen met onze dochter een heel open gesprek gehad in ons huis. Al snel hadden dingen een plekje waardoor de rust  en de gezonde slaap terug is. Kortom een geweldige ervaring!
 
Na het huisbezoek van Inge wil ik graag een bedankje sturen. Dit bezoek heeft de sfeer in mijn huis positief beïnvloed en zelfs in mijn leven is er een positieve draai gekomen! Het ene moment sta je nog volledig vast in je groei en het andere moment zijn er zoveel positieve dingen gaande dat ik weer vrolijk en positief in het leven sta. De keuze om hulp in te roepen was even moeilijk maar het was het zeer zeker waard. Ik ben totaal geen zweverig type en zal dit ook nooit worden. Ik heb zelf ondervonden dat het wel degelijk een positieve draai in iemands leven kan brengen. Super bedankt!
 
Onze woning in Amsterdam stond al maanden te koop. Ongeveer een week na de afspraak met Inge van Duin van Flow in Home werd een bezichtigingsafspraak gemaakt en de mensen zijn verliefd geworden op het huis.  Het is een samengesteld gezin met in totaal 5 kinderen. Daar ben ik heel blij mee want het huis verdient het om bewoond te worden door een gezin. Vorige week hebben we het koopcontract getekend en over 2 maanden is de sleuteloverdracht. Ik weet zeker dat het bezoek van Inge en haar energie een belangrijke invloed hebben gehad. Dus heel erg bedankt! Ook mijn man moest bekennen dat dit allemaal geen toeval kan zijn.
 
Flow in Home, nog erg bedankt voor het bekijken op afstand van mijn huis. Ik heb het als erg prettig en bijzonder ervaren. Ik ervaar het echt als anders thuiskomen. Het voelt meer open. Het aantal bezichtigingen rond verkoop loopt nu aardig. Mijn huis wordt goed gevonden nu. Hopen dat er ook een tussen zit die er graag wil wonen.
 

Pin It on Pinterest