Flow in Home B.V. specialist in het energetisch reinigen van woning, bedrijf, gebouw en gebied

Sinds 2013 is Flow in Home gespecialiseerd in het energetisch reinigen van woningen, bedrijven, gebouwen en gebieden. De adviseurs van Flow in Home geven aandacht aan vastzittende energie van vorige gebeurtenissen of personen. Gevolg is dat de woning, het bedrijf, gebouw of gebied energetisch vrij komt van oude ballast en nieuwe situaties positief ontvangt. Er ontstaat beweging, stroming en men voelt zich weer energiek in de woning, het bedrijf, gebouw en gebied.

Flow in Home B.V. heeft meerdere adviseurs getraind in de unieke werkwijze voor het energetisch reinigen van woningen, bedrijven, gebouwen en gebieden. De adviseurs werken met de Flow in Home methode, aangevuld met ieders persoonlijke kwaliteiten.
De adviseurs werken individueel of worden als team ingezet voor grotere projecten.
Opdrachtgevers bepalen de adviseur van hun keuze. Een ieder is (inter) nationaal inzetbaar. We werken op locatie en op afstand.

 Leven, verblijven of werken in een omgeving, vrij van blokkades geeft energie in plaats van dat het energie kost.

Inge Thandt, adviseur van Flow in Home B.V.

“Ik ben altruïstisch ingesteld. Mijn doel is te helpen, tot de kern komen en vervolgens een eerlijk advies te geven. Ik doe dit door te voelen, te luisteren en te kijken op een hoog sensitief en intuïtief niveau. Hierbij maak ik energetisch contact, om zodoende de verbinding aan te gaan met wat gehoord en gezien wil worden. Dit betekent letterlijk dat ik de energie volg. Daarnaast word ik ondersteund door mijn gidsen die mij begeleiden bij processen als deze. De boodschappen die ik mag ontvangen krijg ik onder andere door via beelden, gevoelens of fluisteringen. De openbaringen die naar boven komen vragen meestal om een aanpassing, bevrijding of erkenning. Samen benaderen we wat zich aandient op een zuivere, respectvolle manier en zorgen we voor herstel en balans.

Wat zijn mijn kwaliteiten: 
Ik beschik over de kracht om echt de verbinding aan te durven gaan. Ik doe dit in volledige overgave, op een zorgzame, liefdevolle manier. Bescheiden, maar wel daadkrachtig. Ik werk zo zuiver en puur mogelijk met respect en liefde voor alles wat zich aandient.”

Wil je weten wat Inge van Flow in Home voor jou kan betekenen? Stuur nu een bericht:

Flow in Home B.V.

Flow in Home B.V.
Raalterweg 24A
8131 SC WIJHE

KvK 65372077
NL63TRIO0338500677

Partners

Aangesloten bij

5/5

Deel Flow in Home:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Ja, bel mij terug. Ik wil graag weten wat Flow in Home voor mij kan betekenen.

Contact met: Inge Thandt