Inge van Duin

Adviseur en trainer Flow-Ing, Praktijk voor Persoonlijke en Zakelijke Ontwikkeling/ trainer voor Flow to GROW, van ondernemer naar ONDERNEMEN/ Oprichter, directeur en trainer van Flow in Home B.V. specialist in het energetisch reinigen van woning, bedrijf en gebied.
Email: inge@flowinhome.com Telefoon: +31 6 270 52 358

Als oprichter en trainer van Flow in Home BV en als adviseur en trainer voor Flow-Ing, Praktijk voor Persoonlijke & Zakelijke Ontwikkeling www.flow-ing.nl en Flow to GROW, van ondernemer naar succesvol ONDERNEMEN, kom ik sinds 2013 op locatie bij mensen thuis, op scholen, bij bedrijven en (nieuw)bouwprojecten of werk ik op afstand met woningen, bedrijven, gebouwen en gebieden. Nog steeds verbaas ik mij erover hoe snel een verandering kan plaats vinden wanneer gehoord is wat gehoord wil worden. De lucht wordt geklaard, er ontstaat beweging en vrijheid. Er kan opgelucht adem gehaald worden. De woning, het bedrijf of gebouw geeft weer een beschermd gevoel en wordt een veilige (thuis)haven, een inspirerende werkplek, een succesvolle onderneming of een prettige ruimte of omgeving.

Opgeleid door sjamanen en mediums van over de hele wereld en mijn jarenlange ervaring als hypotheekadviseur geven mij de mogelijkheid om energetisch werk te integreren in de vastgoed branche. Een bijzondere toevoeging die direct zichtbaar is en voelbaar is voor alle betrokkenen.

Vanuit Flow in Business, onderdeel van Flow in Home B.V. begeleid ik ondernemers en interne processen binnen ondernemingen. Door in gesprek te gaan met de ondernemer, het personeel en de directie en energetisch aan het werk te gaan wordt zichtbaar wat onder de oppervlakte speelt. Door bewust te maken wat onbewust tegenwerking geeft kunnen keuzes gemaakt worden, waardoor ruimte ontstaat voor nieuwe mogelijkheden en voor een gezamenlijke doelstelling.

Ik ben dankbaar voor de mogelijkheden die mij geboden worden door het vertrouwen van bewoners, eigenaren, huurders, makelaars, verhuurders, projectontwikkelaars, horeca ondernemers, bedrijven en gemeenten. De enorme verandering die plaats vindt wanneer woningen, bedrijven, organisaties en gebieden werkelijk vrijkomen geeft veel inspiratie en biedt steeds nieuwe mogelijkheden.

Pin It on Pinterest