Werkwijze en tarieven energetisch reinigen in opdracht van en voor bedrijven en organisaties

Om inzicht te krijgen in de blokkerende energie binnen uw organisatie, bedrijfspand, horeca gelegenheid of onderneming  maken wij op afstand contact met het opgegeven adres of met de naam van de onderneming. De informatie die zichtbaar wordt leggen wij vast in een verslag. In dit rapport leest u wat nodig is om het bedrijf, het project, de onderneming, de te (ver)kopen of (ver)huren woning, het centrum of gebied vrij te maken van belastende energie, Tevens geven wij een vrijblijvend advies en een passende offerte. De offerte is afhankelijk van de grootte van het project, de thema’s die aan de orde komen, het aantal adviseurs die de opdracht gaan uitvoeren en de keuze van werkwijze. We werken met 1 of meerdere adviseurs en met een heel team, waardoor ieder project energetisch vrij te maken is. Wij richten ons op uw totale onderneming of specifiek op een pand of gebied.   

Bij (nieuw) bouwprojecten kunnen we ingezet worden tijdens de gehele periode. Van de ontwerpfase, de verkoop/verhuur, tijdens de bouw tot de oplevering. We geven adviezen, kunnen met potentiele kopers praten, maken de grond en het gebouw vrij, houden contact tijdens de bouwperiode en maken alles klaar voor oplevering.

Het energetisch reinigen van bedrijven, centra, projecten en gebieden met de Flow in Home methode kent verschillende opties. De ervaring heeft geleerd dat de optie scan én bezoek op de locatie het meest effectief is. Graag maken wij een vrijblijvende offerte op maat.

Voor bezoek op locatie op afstanden groter dan 20 km vanaf de werklocatie van de adviseur worden extra kosten in rekening gebracht voor reis en tijd.

Flow in Home adviseurs

Maak kennis met de adviseurs van Flow in Home.

Contact met ons

Neem contact op met Flow in Home.

Energetisch reinigen tarieven Flow in Home B.V.

OptieDienstOmschrijvingTarief exclusief 21% btw
1scanScan van een woning, gebouw of bedrijf met verslag en advies over vervolgtraject. € 75,-
2combi-pakket voor een maandScan, bezoek op locatie en 1 maand nazorg. Woning, gebouw of gebied€ 325,-
3op afstand Gedurende 3 maanden begeleiden. € 325,-
4combinatie op afstand en op locatie Voor o.a. gebouwen, horecagelegenheden, scholen, openbare ruimtes, bedrijf, ondernemingen met meerdere filialen en grotere projecten rond nieuwbouw en herbestemmingen (ontwerpfase, verkoop en/of verhuur, bouw en oplevering). op aanvraag

Pin It on Pinterest