Energetisch reinigen voor bedrijven

Weer met plezier wonen, werken en verblijven

Flow in Home werkt samen met of in opdracht van vastgoedmakelaars, projectontwikkelaars, horeca ondernemingen, MKB en overheidsinstanties. 

Onze samenwerkpartners ervaren de belangrijke bijdrage die zij leveren door het energetisch vrij laten maken van woningen, gebouwen, ondernemingen en gebieden. De woningen, bedrijven, gebouwen en gebieden komen (eindelijk) vrij van vastzittende blokkerende energie, waardoor mensen weer positief en met plezier kunnen wonen, werken en verblijven. Dit geeft een enorme stimulans tot koop en verkoop; succesvolle ondernemingen; verbouwingen en nieuwbouw worden verankerd, openbare gebouwen worden weer prettig betreden en horeca gelegenheden zijn weer een fijne plaats om te ontspannen.

Door het aanbieden of inzetten van ons werk worden uw diensten als makelaar, projectontwikkelaar, organisatie, horeca manager, ondernemer of overheidsorganisatie kwalitatief beter en hebben uw klanten nog meer vertrouwen in u en in uw bedrijf.

Werkwijze en tarieven

De Flow in Home methode kent verschillende opties.

Feedback klanten

Lees wat klanten zeggen over Flow in Home.

Contact met Flow in Home

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

"Energetisch reinigen heeft als doel verstorende energieën in een huis, gebouw, bedrijf of gebied op te heffen. Na de reiniging is merkbaar dat het geheel ruimer, lichter en warmer aanvoelt en er een aangename sfeer is. "

Voorbeelden kunnen zijn:

Energetisch reinigen voor verkoop/verhuur van woningen en bedrijfspanden

Flow in Home reinigt woningen, gebouwen en grond die moeilijk verkoop– of verhuurbaarlijken. Door ons werk komt het pand of perceel vrij van blokkerende energie. Dat is direct zichtbaar in meer bezichtigingen en daadwerkelijke verkoop of verhuur. Makelaars en verhuurbedrijven maken ook op voorhand gebruik van onze diensten. Een pand kan zo energetisch vrij worden aangeboden. Dit geeft veel vertrouwen in de diensten van de makelaar en het verhuurbedrijf. Iedereen is gebaat bij een snelle doorstroming in verhuur en verkoop.

Energetisch reinigen hotel, horeca, recreatie en eventgelegenheid

In een hotel, horeca of recreatiegelegenheid willen mensen zich ontspannen, zich vermaken en zich prettig voelen. Toch treffen de adviseurs van Flow in Home juist in deze aangelegenheden vaak negatief opgebouwde energie aan van mensen die andere bedoelingen hadden. Onbewust ontstaat er zelfs een negatieve aantrekkingskracht op de activiteit of locatie. Het is uitermate belangrijk om de horecagelegenheid regelmatig te laten scannen en energetisch te zuiveren.

Energetisch reinigen (Nieuw) bouwprojecten

Bij (nieuw) bouwprojecten worden we ingezet tijdens de gehele periode. Van de ontwerpfase, de verkoop/verhuur, tijdens de bouw tot de oplevering. We geven adviezen, kunnen indien gewenst met potentiele kopers praten, maken de grond en het gebouw energetisch vrij, houden contact tijdens de bouwperiode en geven alles vrij bij oplevering. Ook uw project wordt zo een gegarandeerd succes!

Energetisch reinigen aankoop van woningen en bedrijfspanden

Veel kopers van woningen en bedrijfspanden laten zich bij aankoop vooral leiden door prijs en kwaliteit, waarbij ze zich laten adviseren door een deskundige. Als een woning of gebouw echter energetisch niet in balans is, komen er vaak pas achteraf onverklaarbare zaken aan het licht. Om kopers een woning of bedrijfspand te verkopen vrij van energetische ballast, werkelijk passend bij de kopers is het essentieel om het voor óf direct na de aankoop energetisch te laten reinigen.

Energetisch reinigen openbare gebouwen en gebieden

In een omgeving waar grote groepen mensen samenkomen, veel emoties worden geuit of waar veel historie is, is het essentieel om regelmatig energetische belastingen te laten verwijderen. Dat geldt zeker voor ontmoetingsplekken als scholen, kinderdagverblijven, ziekenhuizen, opvangcentra voor vluchtelingen en gedetineerden, woonzorgvoorzieningen en buurtcentra, kantoorgebouwen, festivalterreinen, sportlocaties of natuurgebieden met recreatieve doeleinden. Na reiniging is de locatie weer rustig, aantrekkelijk, positief en vriendelijk.

Quote makelaar: “Heel eerlijk was mijn gedachte “het zal wel”, maar al na 5 ervaringen was ik fan van Flow in Home. Hoe ze het doen, geen idee. Maar inmiddels na tientallen huizen weet ik dat wát ze doen, werkt. Ons vakgebied wordt voor een groot deel door emotie bepaald. Zonder empathisch vermogen kom je er niet. Je moet je lekker voelen in een huis, anders koop je het niet, en dat besef is belangrijk. Er is meer tussen hemel en aarde wat in een huis de verkoop kan belemmeren. Zelf ben ik behoorlijk nuchter, maar de woningen waar zij mee werken krijgen eindelijk de aandacht die ze verdienen.

Werkwijze en tarieven energetisch reinigen in opdracht van en voor bedrijven en organisaties

Om inzicht te krijgen in de blokkerende energie binnen uw organisatie, bedrijfspand, horeca gelegenheid of onderneming  maken wij op afstand contact met het opgegeven adres of met de naam van de onderneming. De informatie die zichtbaar wordt leggen wij vast in een verslag. In dit rapport leest u wat nodig is om het bedrijf, het project, de onderneming, de te (ver)kopen of (ver)huren woning, het centrum of gebied vrij te maken van belastende energie, Tevens geven wij een vrijblijvend advies en een passende offerte. De offerte is afhankelijk van de grootte van het project, de thema’s die aan de orde komen, het aantal adviseurs die de opdracht gaan uitvoeren en de keuze van werkwijze. We werken met 1 of meerdere adviseurs en met een heel team, waardoor ieder project energetisch vrij te maken is. Wij richten ons op uw totale onderneming of specifiek op een pand of gebied.   

Bij (nieuw) bouwprojecten kunnen we ingezet worden tijdens de gehele periode. Van de ontwerpfase, de verkoop/verhuur, tijdens de bouw tot de oplevering. We geven adviezen, kunnen met potentiele kopers praten, maken de grond en het gebouw vrij, houden contact tijdens de bouwperiode en maken alles klaar voor oplevering.

Het energetisch reinigen van bedrijven, centra, projecten en gebieden met de Flow in Home methode kent verschillende opties. De ervaring heeft geleerd dat de optie scan én bezoek op de locatie het meest effectief is. Graag maken wij een vrijblijvende offerte op maat.

Voor bezoek op locatie op afstanden groter dan 20 km vanaf de werklocatie van de adviseur worden extra kosten in rekening gebracht voor reis en tijd.

Energetisch reinigen tarieven Flow in Home

Dienst Omschrijving Omschrijving Tarief exclusief 21% BTW
01 Scan Scan van een woning, gebouw of bedrijf met verslag en advies over vervolgtraject. €75,-
02 Combi-pakket voor een maand Scan, bezoek op locatie en 1 maand nazorg. Woning, gebouw of gebied. €325,-
03 Verkooppakket woning Scan, bezoek op locatie en nazorg tot verkoop. Maximaal 6 maanden. €475,-
04 Verkooppakket woning op afstand Scan, begeleiding op afstand tot verkoop. Maximaal 6 maanden. €400,-
05 Combinatie op afstand en op locatie Voor o.a. gebouwen, horecagelegenheden, scholen, openbare ruimtes, bedrijf, ondernemingen met meerdere filialen en grotere projecten rond nieuwbouw en herbestemmingen (ontwerpfase, verkoop en/of verhuur, bouw en oplevering). Prijs op aanvraag

Bekijk het team en neem contact op met de adviseur van uw keuze.

Schoorl
Lees verder
"Wij zijn sinds 3 jaar de gelukkige eigenaar van ons droomhuis van 100 jaar oud, aan de voet van de duinen in Schoorl. Lees verder.
Makelaar Haarlem
Lees verder
Heel eerlijk was mijn gedachte “het zal wel”, maar al na 5 ervaringen was ik fan van Flow in Home. Hoe ze het doen, geen idee. Lees verder.
E. uit Leersum
Lees verder
"Graag wilden wij aangeven dat wij daadwerkelijk baat bij jouw hulp hebben gehad. Het huis voelt zoveel vrediger en... Lees verder.
Amsterdam
Lees verder
"Onze woning in Amsterdam stond al maanden te koop. Ongeveer een week na de afspraak met Inge van Duin van Flow in Home... Lees verder.

Flow in Home

Flow in Home
Raalterweg 24A
8131 SC WIJHE

KvK 34357575
NL51 TRIO 0197 9363 50 tnv Flow-Ing

5/5

Deel Flow in Home:

Flow in Home

Flow in Home
Raalterweg 24A
8131 SC WIJHE

KvK 65372077
NL51 TRIO 0197 9363 50 tnv Flow-Ing

Partners

Aangesloten bij

5/5

Deel Flow in Home: