Ervaringen

Claudia, AmsterdamPrachtige review voor adviseur Inge Thandt:
Lees verder
Beste Inge, nog steeds ben ik sprakeloos over hetgeen waar jij toe instaat bent. Ik nam contact met je op met enige scepsis, ik gaf alleen ons adres door en was benieuwd naar jouw bevindingen. Middels jouw rapport kreeg ik een bevestiging van wat er aan de hand was bij ons thuis. Sinds jouw komst en het begeleiden van de vastzittende energieën in ons huis uit een andere tijdsperiode, is er zoveel veranderd. Het jarenlange bedplassen van ons zoontje is gestopt, ook onze dochter voelt zich stukken vrijer in haar slaapkamer in de nacht. Ons zoontje raakt steeds beter gewend aan het feit dat er inmiddels geen reden meer is om bang te zijn. Ik merk ook dat zijn slaapkamer niet meer als een drukke bijeenkomst voelt. Alles is veel lichter geworden! Dankjewel Inge voor je toewijding aan ons verhaal. Ik heb hiervan geleerd door onverklaarbare dingen niet willens en wetens uit de weg te wuiven, het is er en vaak heeft het een boodschap om geholpen te willen worden.
Sabineweer een fijn thuisgevoel
Lees verder
Goedemorgen Inge, even een berichtje om te laten weten hoe het gaat. Merk dat er heel veel is gaan stromen en er komen allemaal ideetjes op en zijn druk in de weer om de slaapkamer naar ons zin te maken. Beneden ben ik al lekker bezig geweest. Komt ineens heel veel kleur en is heerlijk, het thuisgevoel is er aan 't komen. Ben zo blij dat we jou hebben laten komen. Ook onze dochter zegt: "wat voelt het fijn nu in huis, he mam". Lieve groetjes Sabine
Noord Hollandslapen en verkoop
Lees verder
Op zeer bijzondere wijze heeft Inge ons geholpen. Al jaren sliepen wij slecht in ons huis, terwijl het huis je werkelijk omarmt als je binnen bent. Wij begrepen er niets van. Toen zelfs de verkoop van ons huis niet wilde vlotten, kregen wij de tip om met Inge in gesprek te gaan. Het onwerkelijke gebeurde...binnen twee weken na een prachtig gesprek met Inge en haar collega Inge sliepen wij weer totaal ontspannen en werd het huis verkocht! De begeleiding van Inge is intens warm en waardevol en wij zijn haar bijzonder dankbaar.
Hoogeveenkind slapen
Lees verder
Inge is een super lieve vrouw. Ze heeft ons enorm goed geholpen. Dankzij haar slaapt onze dochter na 16,5 maand door. Ook ikzelf geniet meer van het leven en voel me sterker. Melissa uit Hoogeveen
H. te Amersfoortlekker slapen
Lees verder
"Wauw Inge, wat een groot eindverslag. Een document om bij me te houden en er af en toe eens bij te pakken. Ik vond het leuk je te ontmoeten en verrassend om naar je te luisteren. Ik heb de juiste dingen gehoord. Was echt even geschrokken van de persoon die de flanellen pyjama aan had. Maar heb nu wel de overtuiging door jou dat ook zij eigenlijk een goed mens was, maar ongelukkige beslissingen heeft gemaakt en haar draai niet kon vinden. Eng dat ze hier was maar toch ook mooi. Dank voor je hulp Inge en hopelijk heb ik het lef binnenkort om mijn baan op te zeggen en meer rust te creëren voor mezelf."
Noord Hollandontspannen wonen
Lees verder
"Bang zijn in je eigen huis en dan met name als het donker is. Het gevoel hebben dat je niet alleen bent. Dat er iets is dat je niet kunt zien, dat er iets is dat je wel degelijk voelt. Mijn Hollandse nuchterheid weerhield mij lange tijd om er iets mee te doen. Totdat ik mensen sprak die iets soortgelijks hadden meegemaakt en jouw hulp hadden ingeschakeld. Jij maakte een scan en het klopte exact met dat wat ik in huis ervoer, terwijl ik jou niets had verteld. Je kwam op huisbezoek en deed jouw ding. Je deed heel rustig en serieus je werk zonder enige vorm van zweverigheid. Enkele dagen daarna kwam de grote test toen ik van boven naar beneden een donkere woonkamer inliep.... Ik heb even staan genieten van de rust die ik toen heb ervaren en nog steeds ervaar.....en daar ben ik je heel dankbaar voor!"
Stephanie uit Broek in Waterlandverkoop, aankoop en verbouwing
Lees verder
"Twee jaar geleden hielp Inge ons fantastisch met de verkoop van ons huis. Het stond al bijna een jaar te koop, maar we hadden nog nauwelijks kijkers gehad, toen we Inge inschakelden. Zij maakte contact met de woning en wist meteen de vinger op de zere plek te leggen: ze vertelde ons wat we moesten doen om de energie van de woning vrij te maken voor nieuwe bewoners. Twee maanden later was ons huis verkocht! Het voelde zo goed, dat we besloten Inge ook te vragen om de verbouwing van onze nieuwe woning te begeleiden. Het ging om een grote verbouwing die ruim een jaar zou duren, omdat mijn man veel zelf zou doen. Al die tijd voelden wij de energetische begeleiding van Inge: zij appte ons regelmatig hoe het met de energie in de woning ging en waar het huis behoefte aan had. Als er van onze kant een vraag was, reageerde zij ook meteen en zowel aan het begin van de verbouwing als aan het einde kwam ze op huisbezoek om de puntjes op de i te zetten. Het contact was warm en dankzij Inge hebben wij geen stress gehad en is ons nieuwe huis nu op en top aangepast."
Schoorlaankoop
Lees verder
"Wij zijn sinds 3 jaar de gelukkige eigenaar van ons droomhuis van 100 jaar oud, aan de voet van de duinen in Schoorl. Het huis stond al 3 jaar te koop en wij begrepen dit meteen toen wij binnen kwamen, hoewel we wisten dat dit 'ons huis' was, 'voelde' het niet prettig. We hebben het toch gekocht met de goede moed om dit veranderen. En er is veel veranderd, heel veel. Maar een deel van het unheimische -niet thuis- gevoel bleef. Toen ook een aantal van onze jonge dieren onverklaarbaar dood gingen begon ik me zorgen te maken. Omdat ik open sta voor alles, maar ook wat nuchter van aard ben, was een stap naar een energetische reiniging niet het eerste waar ik aan dacht. Via via kwam echter Flow in Home ter sprake en het leek of er een kwartje viel. De analyse van Inge van Duin kwam grotendeels overeen met wat ik zelf voelde en zag. Vervolgens ging Inge niet alleen aan de slag met het huis maar ook met mij. Mijn sluimerende schrik voor dat wat ik voelde is daardoor omgeslagen in een erkenning van wat ik voel en verbinding er mee (niet alleen in huis maar overal). Dat verandert alles. Eén plek vraagt nu nog aandacht in huis, daar wordt nog aan gewerkt, maar ons huis is eindelijk ons onvoorwaardelijke 'thuis' aan het worden. Dat gevoel gun ik iedereen. Een grote omhelzing."
Vijfhuizenprettige sfeer en positief in het leven
Lees verder
Na het huisbezoek van Inge wil ik graag een bedankje sturen. Dit bezoek heeft de sfeer in mijn huis positief beïnvloed en zelfs in mijn leven is er een positieve draai gekomen! Het ene moment sta je nog volledig vast in je groei en het andere moment zijn er zoveel positieve dingen gaande dat ik weer vrolijk en positief in het leven sta. De keuze om hulp in te roepen was even moeilijk maar het was het zeer zeker waard. Ik ben totaal geen zweverig type en zal dit ook nooit worden. Ik heb zelf ondervonden dat het wel degelijk een positieve draai in iemands leven kan brengen. Super bedankt!"
Overveenrust en gezonde slaap dochter
Lees verder
"Na vier jaar onrustig slapen en het horen van “voetstappen” was er maar één ding wat onze 6 jarige dochter wilde en dat is ongestoord slapen. Inge van Duin heeft samen met onze dochter een heel open gesprek gehad in ons huis. Al snel hadden dingen een plekje waardoor de rust en de gezonde slaap terug is. Kortom een geweldige ervaring!"
Makelaar Haarlemverkoop en aankoop
Lees verder
Heel eerlijk was mijn gedachte “het zal wel”, maar al na 5 ervaringen was ik fan van Flow in Home. Hoe ze het doen, geen idee. Maar inmiddels na vele huizen weet ik dat wát ze doen, werkt. Ons vakgebied wordt voor een groot deel door emotie bepaald. Zonder empathisch vermogen kom je er niet. Je moet je lekker voelen in een huis, anders koop je het niet, en dat besef is belangrijk. Er is meer tussen hemel en aarde wat in een huis de verkoop kan belemmeren. Zelf ben ik behoorlijk nuchter, maar de woningen waar zij mee werken krijgen eindelijk de aandacht die ze verdienen."
Makelaar provincie UtrechtVerkocht!
Lees verder
Goed nieuws, het huis is verkocht! Dank voor je hulp.
A. AmsterdamBegeleiding tijdens verkoop woning
Lees verder
Hai Inge, het huis is officieel verkocht. Bedankt voor je prettige begeleiding: jouw appjes kwamen steeds op momenten dat ik het even niet zag zitten.
Miekeruimte vrij voor opstarten eigen bedrijf
Lees verder
"Inge van Duin is een super lieve vrouw. Ze leeft zich helemaal in jouw situatie in. Luistert en geeft heel goed advies. Reuze blij dat ik haar ingeroepen heb. Ik mistte de flow in mijn bedrijf dat ik op aan het zetten was. Een hele tijd was ik met de gedachte bezig, is het wel goed wat we aan het doen zijn. Slapeloze nachten. Nadat zij geweest was is er veel verandert. Ogen geopend. Spijkers met koppen geslagen. Een maand lang heeft ze me gecoacht. Ik voel me heel happy."
Haarlemprettig stenen huis en innerlijk huis
Lees verder
"Net terug van vakantie las ik jouw eindverslag. Dank je wel! Het hele traject heeft me tot nu toe een hoop gebracht en daar ben ik je heel dankbaar voor. Ik heb het gevoel dat ik aan een nieuw hoofdstuk van mijn leven ben begonnen. Mijn vakantie, in mijn eentje naar het buitenland was een groot cadeau voor mijzelf en is een nieuwe start. Ik heb alle dagen precies gedaan wat IK wilde, hoe IK het wilde en waar IK behoefte aan had. Kortom, ik heb heel erg goed voor mijzelf gezorgd en dat voelt zo rijk en het maakt me trots. Nooit gedacht dat ik dit alléén zou doen, maar ik ben blij en energiek thuisgekomen. Zowel vertrekken als thuiskomen voelde zo goed. Het huis en ik beginnen een band te krijgen. Eindelijk. Het voelt zoveel lichter en warmer dan in het begin. Wat ook helpt is dat wij intussen fijne nieuwe meubels uitgezocht hebben. Er zijn dus behoorlijk wat processen gaande, zowel in het stenen huis als in mijn innerlijke huis. Het leven is mooi. Nogmaals dank Inge voor de goede zorgen."
E. uit Leersum thuis
Lees verder
"Graag wilden wij aangeven dat wij daadwerkelijk baat bij jouw hulp hebben gehad. Het huis voelt zoveel vrediger en rustiger aan. We voelen ons telkens meer thuis in ons huis. Zelfs mijn man bevestigt dit en hij had toch het meeste moeite met het huis. De kern is waar; aandacht geven aan het huis, maakt het ook liefdevoller en zachter."
Amsterdam verkoop
Lees verder
"Onze woning in Amsterdam stond al maanden te koop. Ongeveer een week na de afspraak met Inge van Duin van Flow in Home werd een bezichtigingsafspraak gemaakt en de mensen zijn verliefd geworden op het huis. Het is een samengesteld gezin met in totaal 5 kinderen. Daar ben ik heel blij mee want het huis verdient het om bewoond te worden door een gezin. Vorige week hebben we het koopcontract getekend en over 2 maanden is de sleuteloverdracht. Ik weet zeker dat het bezoek van Inge en haar energie een belangrijke invloed hebben gehad. Dus heel erg bedankt! Ook mijn man moest bekennen dat dit allemaal geen toeval kan zijn."
Amsterdam positieve transformatie woning en bewoner
Lees verder
"Ik wil je hartstikke bedanken voor de reiniging van onze woning. De transformatie die daarna bij zowel mijzelf als de woning is ontstaan is geweldig en ik geniet er nog steeds van."
Indra. Amsterdamschool van agressie naar spelen
Lees verder
"Lief team Flow in Home! Ik herinner mij jullie komst als de dag van gisteren. Sinds dat moment heb ik er vertrouwen in gehad dat alles zou veranderen in positieve zin. Ik herinner mij jullie woorden, de energie, de goedheid.. de liefde. Mijn eigen angsten namen af. In jullie bijzijn heb ik geborgenheid ervaren. Het heeft mij ook als persoon sterker gemaakt. Aan de leerlingen merkte ik ook dat het gaandeweg wat rustiger werd. De boze agressie, waar ik zoveel moeite mee had en het met lede ogen aankeek, verdween. Na jullie komst transformeerden de agressieve buien in speels gedrag, stoeien. Heerlijk om dat weer te mogen aanschouwen. De energie veranderde gaandeweg, werd luchtiger en lichter. Boven verwachting zijn we binnen 9 maanden Excellent School geworden. Mede dankzij jullie! Zie het ook als jullie succes.
Frieslandscan
Lees verder
"Door de energetische scan van Flow in Home wist ik veel beter wat dit huis nodig had nu ik de nieuwe eigenaar ben. Het huis kwam in meer vertrouwen naar mij toe, omdat ik gehoord heb wat het niet meer wilde. Zo kan ik het huis recht doen en laten stralen door mijn nieuwe inbreng."
Frieslandverkoop
Lees verder
"Flow in Home, nog erg bedankt voor het bekijken op afstand van mijn huis. Ik heb het als erg prettig en bijzonder ervaren. Ik ervaar het echt als anders thuiskomen. Het voelt meer open. Het aantal bezichtigingen rond verkoop loopt nu aardig. Mijn huis wordt goed gevonden nu. Hopen dat er ook een tussen zit die er graag wil wonen."
Bussumverkoop
Lees verder
"Dankzij Inge van Duin wist ik wat mijn huis nodig had. Ze vertelde mij bij binnenkomst dingen die zo persoonlijk waren dat ik ronduit verbaasd heb zitten luisteren. Als ik om mij heen keek stonden soortgelijke huizen al maanden zo niet jaren te koop! Met wat kleine aanpassingen op advies van Inge voelde ik mij echt weer thuis in mijn huis. Binnen een week had ik een bezichtiging en was het huis verkocht!"
Zuid Hollandprettig wonen
Lees verder
"De natuurlijke kracht van Anja, haar innerlijk maakte dat ik me meteen op mijn gemak voelde tijdens de scan van mijn huis. Feilloos bevestigde ze wat ik zelf ook al gevoeld had en met een paar simpele aanpassingen slaap ik nu stukken beter."
Karin en Michael, Zeelandwoning voelt licht, vrij en open
Lees verder
"Toen ze in onze woning kwam voelde ze een zware energie die voor haar aangaf dat het huis te vol was! Nadat ze door de verschillende ruimtes was gelopen gaf ze aan om op afstand het huis verder te scannen. Na die scan voelden wij meteen een grote verandering in de energie van het huis: het voelde licht, vrij en open."
Astrid, Naardenvan huis naar een thuis
Lees verder
"Hi Inge, Jaaaa! het huis is heerlijk, elke x thuiskomen is fijn en thuis zijn met elkaar ook! Ik zit nu in de tuin en tel onze zegeningen. De angst is ook weg. Ik denk zeker dat wat je voor ons gedaan hebt heeft geholpen!"

Flow in Home

Flow in Home
Raalterweg 24A
8131 SC WIJHE

KvK 34357575
NL51 TRIO 0197 9363 50 tnv Flow-Ing

5/5

Deel Flow in Home:

Flow in Home

Flow in Home
Raalterweg 24A
8131 SC WIJHE

KvK 65372077
NL51 TRIO 0197 9363 50 tnv Flow-Ing

Partners

Aangesloten bij

5/5

Deel Flow in Home: