Energetisch reinigen

Energetisch reinigen woning, bedrijf en gebied door Flow in Home

Na 20 jaar ervaring in de vastgoedbranche begreep Inge van Duin, oprichtster van Flow in Home des te meer waarom sommige woningen moeilijk verkoopbaar zijn; financieringen niet tot stand willen komen; bij verbouwingen van alles mis kan gaan; mensen vast lopen in hun leven; kinderen slecht slapen; bij bedrijven groot ziekteverzuim of verloop van personeel is, kinderen en leerkrachten spanningen ervaren in schoolgebouwen; bezoekers van openbare ruimtes zich ineens onwel voelen.

De positieve flow ontbreekt door opgebouwde, vastzittende en blokkerende energie.

Waarom energetisch reinigen?

Spanningen, onrust, stress, verdriet en pijn van bewoners, bezoekers, werknemers van nu en vroeger zijn vaak nog aanwezig en onbewust voelbaar. Veel mensen voelen die spanning zodra ze een pand of gebied betreden. Anderen ervaren alleen een onbewust onbestemd gevoel. Het kan een aanzienlijke rol spelen bij het woongenot, algemeen welzijn, het succes van een onderneming, het verkopen of kopen van een woning, het betrekken of (ver-)bouwen van een perceel of bedrijfspand, het starten van een bedrijf.

Flow in Home voor particulieren

Lees meer over de diensten voor particulieren.

Flow in Home voor bedrijven

Lees meer over de diensten voor bedrijven.

"Energetisch reinigen heeft als doel verstorende energieën in een huis, gebouw, bedrijf of gebied op te heffen. Na de reiniging is merkbaar dat het geheel ruimer, lichter en warmer aanvoelt en er een aangename sfeer is. "

Oorzaken voor energetische spanningen kunnen zijn:

De plaats.
Een pand is bijvoorbeeld gebouwd op of in de buurt van een plek met een grote historie, waar indringende gebeurtenissen hebben plaatsgevonden (te denken valt aan kerkhof, kazerne, slachthuis, overstroming). Of er is gebouwd op vervuilde grond. Ook kan een bestemmingsplan niet in overeenstemming zijn met het daadwerkelijke gebruik of zijn er grenzen overschreden.

De energie in de woning, het bedrijf, gebouw of gebied.
Energetische ballast kan zijn achtergebleven door (heftige) ervaringen of emoties van de huidige en/of vorige bewoners  of aanwezigen als gevolg van bijvoorbeeld scheiding, verdriet, angst, inbraak, agressie, ontslag, ziekte of overlijden.

Interactie.
Het kan zijn dat (in het verleden) een verbouwing is uitgevoerd die energetisch nog niet volledig geïntegreerd is. Het energetische  fundament ontbreekt.

Belastingen in de directe omgeving.
Bijvoorbeeld door straling van zend- of elektriciteitsmasten of door onrust en onveiligheid in de wijk. Waterstralen en aardelijnen kunnen aandacht vragen.

Energetische disbalans.
Achtergebleven energie en spanningen van bezoekers, de aanwezigheid van erfstukken of 2e hands goederen. Zeker in gebouwen en gebieden waar veel (vermoeide of zieke) mensen bijeen komen is het heel belangrijk dat de locatie regelmatig gereinigd wordt.

Vanuit de ontstane ruimte en balans komen nieuwe mogelijkheden!

Bekijk onze diensten en tarieven voor particulieren en bedrijven.

H. te Amersfoort
Lees verder
"Wauw Inge, wat een groot eindverslag. Een document om bij me te houden en er af en toe eens bij te pakken. Ik vond het... Lees verder.
Stephanie uit Broek in Waterland
Lees verder
"Twee jaar geleden hielp Inge ons fantastisch met de verkoop van ons huis. Het stond al bijna een jaar te koop, maar... Lees verder.
Haarlem
Lees verder
"Net terug van vakantie las ik jouw eindverslag. Dank je wel! Het hele traject heeft me tot nu toe een hoop gebracht en daar... Lees verder.
E. uit Leersum
Lees verder
"Graag wilden wij aangeven dat wij daadwerkelijk baat bij jouw hulp hebben gehad. Het huis voelt zoveel vrediger en... Lees verder.

Flow in Home

Flow in Home
Raalterweg 24A
8131 SC WIJHE

KvK 34357575
NL51 TRIO 0197 9363 50 tnv Flow-Ing

5/5

Deel Flow in Home:

Flow in Home

Flow in Home
Raalterweg 24A
8131 SC WIJHE

KvK 65372077
NL51 TRIO 0197 9363 50 tnv Flow-Ing

Partners

Aangesloten bij

5/5

Deel Flow in Home: