Energetisch reinigen voor particulieren

Mist u een gevoel van warmte, welkom en veiligheid in uw woning?

Flow in Home B.V. wordt sinds 2014 ingeschakeld voor het energetisch reinigen van woningen, bedrijven en gebieden. Naast onze services aan particulieren worden we ingezet door makelaars, verhuurbedrijven, horeca ondernemingen en projectontwikkelaars én steeds vaker door scholen, verzorgingshuizen en ziekenhuizen.

Wanneer energetisch uw huis laten reinigen?

Voelt het in uw woning niet vrij of in balans?

Zijn er ruimtes of plekken in huis die onprettig aanvoelen?

Is er bij bewoners sprake van een verstoord slaapritme of onverklaarbare fysieke ongemakken?

Mist u een gevoel van warmte, welkom en veiligheid in uw woning?

Meestal betekent dit dat iets in de woning gehoord of gezien wil worden. Het vraagt om aandacht! Na de herkenning en erkenning kan het energetisch vrij gemaakt worden en ontstaat weer een prettige woon- en werkomgeving.

 

Werkwijze en tarieven

De Flow in Home methode kent verschillende opties.

 

Feedback klanten

Lees wat klanten zeggen over Flow in Home.

 

Contact met Flow in Home

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

“Energetisch reinigen heeft als doel verstorende energieën in een huis, gebouw, bedrijf of gebied op te heffen. Na de reiniging is merkbaar dat het geheel ruimer, lichter en warmer aanvoelt en er een aangename sfeer is. “

Voorbeelden kunnen zijn:

Uw huidige woning

U heeft het vage gevoel dat er iets niet klopt in uw woning. Bijvoorbeeld door slaapproblemenvan uzelf of gezinsleden, door fysieke klachten of door vreemde gewaarwordingen. Een scan geeft u helderheid en inzicht in de verstoring.

Kopen van een nieuwe woning

Als u een nieuwe woning op het oog heeft, kunnen de adviseurs u raad geven: is de door u gewenste woning energetisch vrij van ballast of eenvoudig vrij te maken? Past de nieuwe woning en omgeving bij u en uw gezinsleden? Absoluut aan te raden om een nieuwe woning op voorhand te laten reinigen om werkelijk vrij en welkom uw nieuwe woning te betrekken.

Verkopen van uw woning

U wilt of moet uw huis verkopen. Energetische blokkades kunnen de verkoop van een woning negatief beïnvloeden. De werkwijze van de adviseurs van Flow in Home kan ervoor zorgen dat deze blokkades worden opgeheven, zodat de woning energetisch vrij wordt aangeboden op de huizenmarkt, wat resulteert in positieve bezichtigingen en een snelle doorstroming.

Verhuizen naar een nieuwe woning

Voordat u een nieuwe woning betrekt is het belangrijk dat de woning vrij gemaakt wordt van energie van vorige bewoners of historie, zodat u de woning vrij en welkom kunt betrekken.

Verbouwen van uw woning

Bij een verbouwing is het aan te raden om op voorhand, tijdens de bouw en na afloop de plannen en werkzaamheden energetisch te verankeren in de woning. Dit voorkomt veel stress, onverklaarbare tegenwerking vanuit de woning en achteraf onduidelijke signalen. De verbouwing wordt energetisch gefundeerd.

Met de Flow in Home methode wordt een energetisch rustige omgeving gecreëerd, waardoor het gemakkelijker is om een veilige en prettige sfeer te behouden voor bewoners en bezoekers.

Werkwijze en tarieven energetisch reinigen woning of bedrijf

De adviseur werkend met de Flow in Home methode maakt eerst op afstand contact met de woning, het gebouw of onderneming (via het opgegeven adres). De blokkerende energie wordt gehoord en vertaald in een verslag. Door de unieke manier van werken zijn de adviseurs in staat de blokkerende energie respectvol te benaderen, te ervaren en te helen. Het gevolg is beweging, de woning, het gebouw of bedrijf komt vrij van verstoringen en het prettige, beschermende en opbouwende gevoel keert terug.

De Flow in Home methode kent verschillende opties. De ervaring heeft geleerd dat de optie 3, scan, bezoek in de woning, op de locatie of bij het bedrijf met een maand nazorg het meest effectief is. Voor langduriger begeleiding of specifieke vragen wordt een offerte op maat gemaakt.

Reistijd en kosten zijn afhankelijk van de reisafstand tussen het vertrekpunt van de adviseur naar de te bezoeken locatie. Vooraf worden de reiskosten duidelijk aangegeven.
Reisafstand 0 tot 20 km  gratis.
Reisafstand 20 tot 50 km 25 euro.
Reisafstand 50 tot 100 km 50 euro.
Reisafstand 100 tot 200 km 75 euro.
Reisafstand 200 tot 250 km 100 euro.
Reisafstand meer dan 250 km op aanvraag.
Alle genoemde bedragen op deze pagina zijn inclusief 21% btw.

Energetisch reinigen tarieven Flow in Home

Optie Dienst Omschrijving Tarief inclusief 21% BTW
01 Energetische scan Korte scan op afstand van een woning. U ontvangt onze bevindingen met advies voor eventueel vervolgtraject. €75,-
02 Scan en bezoek woning Scan en bezoek aan de woning. €275,-
03 All-in 1 maand woning Scan, bezoek aan de woning en 1 maand nazorg. €375,-
04 Aankoop woning pakket Scan, bezoek aan de woning en maand nazorg. €375,-
05 Verkoop woning pakket Scan, bezoek aan de woning en energetisch reinigen op afstand tot verkoop met maximum van 6 maanden. €475,-
06 Begeleiden op afstand Gedurende 3 maanden energetisch reinigen op afstand. €425,-
07 Begeleiding verbouwing Vooraf en tijdens verbouwing contact op afstand en eenmalig bezoek aan de woning voorafgaand of na de verbouwing afhankelijk van wat gewenst is. €475,- tot 3 maanden
€575,- tot 6 maanden
€750,- tot 12 maanden

Bekijk het team en neem contact op met de adviseur van uw keuze.

Stephanie uit Broek in Waterland Lees verder
“Twee jaar geleden hielp Inge ons fantastisch met de verkoop van ons huis. Het stond al bijna een jaar te koop, maar… Lees verder.
Vijfhuizen Lees verder
Na het huisbezoek van Inge wil ik graag een bedankje sturen. Dit bezoek heeft de sfeer in mijn huis positief beïnvloed en zelfs… Lees verder.
Amsterdam Lees verder
“Ik wil je hartstikke bedanken voor de reiniging van onze woning. De transformatie die daarna bij zowel mijzelf als de… Lees verder.
Friesland Lees verder
“Door de energetische scan van Flow in Home wist ik veel beter wat dit huis nodig had nu ik de nieuwe eigenaar ben. Lees verder.

Flow in Home

Flow in Home
Raalterweg 24A
8131 SC WIJHE

KvK 34357575
NL51 TRIO 0197 9363 50 tnv Flow-Ing

5/5

Deel Flow in Home:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Flow in Home

Flow in Home
Raalterweg 24A
8131 SC WIJHE

KvK 65372077
NL51 TRIO 0197 9363 50 tnv Flow-Ing

Partners

Aangesloten bij

5/5

Deel Flow in Home:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp