Flow in Business

Energetisch reinigen van bedrijf en organisatie door Flow in Business

Binnen een bedrijf of organisatie kunnen de volgende zaken aan de orde zijn:

Maak kennis met Inge van Duin, Founder van Flow in Home

Zij draagt op een unieke wijze bij aan het energetisch reinigen van woningen, gebouwen, bedrijven en gebieden.

Neem contact op met Flow in Home

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Grote kans dat er een onderliggende blokkade zorgt voor de energetische disbalans. Flow in Home geeft inzicht in de blokkade binnen uw onderneming door het maken van een scan. U krijgt informatie over de onderliggende oorzaak en u krijgt advies over het opheffen van de stagnatie en het optimaliseren van uw bedrijfspand, onderneming of organisatie. Juist door aandacht te geven aan vastzittende energie ontstaat de mogelijkheid tot het vrijmaken en voor nieuwe kansen.

Flow in Business als onderdeel van Flow in Home heeft ervaring met het harmoniseren van verschillende filialen of afdelingen binnen een onderneming. We maken een scan, geven tools in handen en ondersteunen het proces van helderheid en eenwording van de verschillende locaties, afdelingen en personeel én we werken aan optimalisering van het collectief. Zowel op locatie als op afstand.

We geven respectvol aandacht aan ieder filiaal, iedere afdeling en alle personeelsleden. Door juist ieders unieke bijdrage aan de totale onderneming te waarderen en optimaliseren, ontstaat een nieuwe balans en een kans op individuele groei voor ieder onderdeel binnen de organisatie en van daaruit voor het grote geheel.

Een scan met een op maat gesneden advies geeft inzage in de knelpunten én de mogelijkheden voor een harmonieus collectief.

Ook voor MKB, ZZP en voor starters is een scan en advies raadzaam om vanuit een vrije omgeving te starten, te ondernemen en te groeien. In de flow krijgt een bedrijf energie in plaats van dat het energie kost!

Vanuit de ontstane ruimte en balans komen nieuwe mogelijkheden voor een succesvolle onderneming!

Maak kennis met het het gezicht achter Flow in Home of bekijk de zakelijke diensten en tarieven van Flow in Home 

Makelaar Haarlem
Lees verder
Heel eerlijk was mijn gedachte “het zal wel”, maar al na 5 ervaringen was ik fan van Flow in Home. Hoe ze het doen, geen idee. Lees verder.
Lees verder
"Bang zijn in je eigen huis en dan met name als het donker is. Het gevoel hebben dat je niet alleen bent. Dat er iets... Lees verder.
Amsterdam
Lees verder
"Onze woning in Amsterdam stond al maanden te koop. Ongeveer een week na de afspraak met Inge van Duin van Flow in Home... Lees verder.
Friesland
Lees verder
"Door de energetische scan van Flow in Home wist ik veel beter wat dit huis nodig had nu ik de nieuwe eigenaar ben. Lees verder.

Flow in Home

Flow in Home
Raalterweg 24A
8131 SC WIJHE

KvK 34357575
NL51 TRIO 0197 9363 50 tnv Flow-Ing

5/5

Deel Flow in Home:

Flow in Home

Flow in Home
Raalterweg 24A
8131 SC WIJHE

KvK 65372077
NL51 TRIO 0197 9363 50 tnv Flow-Ing

Partners

Aangesloten bij

5/5

Deel Flow in Home: