Flow in Home is specialist in het energetisch reinigen van woning, bedrijf, gebouw en gebied

Sinds 2013 is Flow in Home gespecialiseerd in het energetisch reinigen van woningen, bedrijven, gebouwen en gebieden. De adviseurs van Flow in Home geven aandacht aan vastzittende energie van vorige gebeurtenissen of personen. Gevolg is dat de woning, het bedrijf, gebouw of gebied energetisch vrij komt van oude ballast en nieuwe situaties positief ontvangt. Er ontstaat beweging, stroming en men voelt zich weer energiek in de woning, het bedrijf, gebouw en gebied.

Flow in Home heeft meerdere adviseurs getraind in de unieke werkwijze voor het energetisch reinigen van woningen, bedrijven, gebouwen en gebieden. De adviseurs werken met de Flow in Home methode, aangevuld met ieders persoonlijke kwaliteiten.
De adviseurs worden als team ingezet voor grotere projecten.
Flow in Home is (inter) nationaal inzetbaar, op locatie en op afstand. Voor particulieren, ondernemers, makelaars en vastgoedontwikkelaars.

 Leven, verblijven of werken in een omgeving, vrij van ballast geeft energie in plaats van dat het energie kost.

Inge van Duin, Founder en adviseur van Flow in Home

“De combinatie van mijn sensitief vermogen en heldere waarneming met mijn werkervaring als hypotheekadviseur stelt mij enerzijds in staat om snel en zuiver  waar te nemen en anderzijds om  de informatie begrijpelijk te vertalen. Ik observeer wat is, vertaal en geef de mogelijkheid op vrij zijn zonder er zelf iets van te vinden. Iedere keuze mag er zijn zonder oordeel, zonder goed of fout. Ik geef respectvol aandacht aan wat aandacht vraagt in de woning, het bedrijf, gebouw of gebied, waardoor direct de energie verandert. Wat vastzit komt vrij en vindt een nieuwe weg, waardoor ruimte, richting en opluchting direct voelbaar is. In het mediumschap vind ik mijn helder waarnemen, in het sjamanisme vind ik de basis en de grondbeginselen van het leven. Voor mij een de ultieme combinatie, de brug, de verbinding tussen twee werelden.

Wat heb ik te bieden: Ik ben gedreven en enthousiast, bevlogen en sensitief. Ingezet voor zichtbare en onzichtbare energie. Ik werk energetisch én ik sta met beide benen op de grond.  Soms confronterend, altijd opbouwend, respect- en liefdevol. Transparant, warm en met passie”.  

Als oprichter en trainer van Flow in Home en als adviseur en trainer voor Flow-Ing, Praktijk voor Persoonlijke & Zakelijke Ontwikkeling www.flow-ing.nl en Flow to GROW, van ondernemer naar succesvol ONDERNEMEN, kom ik sinds 2013 op locatie bij mensen thuis, op scholen, bij bedrijven en (nieuw)bouwprojecten, werk ik op afstand met woningen, bedrijven, gebouwen en gebieden en ontvang ik mensen in mijn praktijkruimte in Wijhe, Overijssel. Nog steeds verbaas ik mij erover hoe snel een verandering kan plaats vinden wanneer gehoord is wat gehoord wil worden. De lucht wordt geklaard, er ontstaat beweging en vrijheid. Men kan weer opgelucht adem halen. De woning, het bedrijf of gebouw geeft weer een beschermd gevoel en wordt een veilige (thuis)haven, een inspirerende werkplek, een succesvolle onderneming of een prettige ruimte of omgeving.

Opgeleid door sjamanen en mediums van over de hele wereld en mijn jarenlange ervaring als hypotheekadviseur geven mij de mogelijkheid om energetisch werk te integreren in de vastgoed branche. Een bijzondere toevoeging die direct zichtbaar en voelbaar is voor alle betrokkenen.

Vanuit Flow in Business, onderdeel van Flow in Home  begeleid ik ondernemers en interne processen binnen ondernemingen. Door in gesprek te gaan met de ondernemer, het personeel en de directie en energetisch aan het werk te zijn wordt zichtbaar wat onder de oppervlakte speelt. Door bewust te maken wat onbewust tegenwerking geeft kunnen andere keuzes gemaakt worden, waardoor ruimte ontstaat voor nieuwe mogelijkheden en voor een gezamenlijke doelstelling.

Inge: “Ik ben dankbaar voor de mogelijkheden die mij geboden worden door het vertrouwen van bewoners, eigenaren, huurders, makelaars, verhuurders, projectontwikkelaars, horeca ondernemers, bedrijven en gemeenten. De enorme verandering die plaats vindt wanneer woningen, bedrijven, organisaties en gebieden werkelijk vrijkomen geeft veel inspiratie en biedt steeds nieuwe mogelijkheden.”

Video afspelen

Wil je weten wat Inge van Flow in Home voor jou kan betekenen? Stuur nu een bericht:

Flow in Home

Flow in Home
Raalterweg 24A
8131 SC WIJHE

KvK 34357575
NL51 TRIO 0197 9363 50 tnv Flow-Ing

5/5

Deel Flow in Home:

Flow in Home

Flow in Home
Raalterweg 24A
8131 SC WIJHE

KvK 65372077
NL51 TRIO 0197 9363 50 tnv Flow-Ing

Partners

Aangesloten bij

5/5

Deel Flow in Home:

Ja, bel mij terug. Ik wil graag weten wat Flow in Home voor mij kan betekenen.

Inge van Duin Flow in Home Energetisch reinigen van woning, gebouw en gebied

Contact met: Inge van Duin