Flow in Home adviseurs energetisch reinigen

Flow in Home B.V. heeft op dit moment vijfadviseurs die actief en zichtbaar werken op zelfstandige basis volgens de Flow in Home methode, aangevuld met ieders eigen unieke kwaliteiten. Graag stellen zij zich aan u voor. Iedere adviseur draagt bij aan het energetisch reinigen van woningen, gebouwen, bedrijven en gebieden. 

Alle adviseurs zijn landelijk en internationaal inzetbaar. U kiest zelf de adviseur voor uw opdracht.

In de afgelopen jaren zijn meerdere adviseurs getraind in de Flow in Home methode. Sommige adviseurs hebben ervoor gekozen vanuit hun eigen praktijk te werken. Voor opdrachten, waarbij Flow in Home B.V. het raadzaam vindt om met een groot team aan het werk te gaan zijn deze adviseurs inzetbaar. 

Als team worden we ingeschakeld voor (nieuw)bouwprojecten, horeca gelegenheden, scholen, openbare ruimtes en grotere (bedrijfs)panden. Door samen te werken leggen we een breed fundament voor nieuwe ontwikkeling.

Wij blijven altijd openstaan voor nieuw talent. Wil jij ook Flow in Home adviseur worden? Neem contact met ons op of klik voor meer informatie.

 

Netwerk van Flow in Home adviseurs

In de afgelopen jaren zijn meerdere adviseurs getraind in de Flow in Home methode. Sommigen werken vanuit hun eigen praktijk. Voor grotere projecten kunnen we met hen samen werken, zodat we als team iedere vraag aan kunnen. Teamaanvragen worden gecoördineerd door Inge van Duin. Neem voor meer informatie contact op met Inge

Netwerk van Flow in Home adviseurs

In de afgelopen jaren zijn veel adviseurs getraind in de Flow in Home methode. Zij werken vanuit hun eigen praktijk. Voor grotere projecten werken we samen, zodat we als team iedere vraag aan kunnen. Teamaanvragen worden gecoördineerd door Inge van Duin. Neem voor meer informatie contact op met Inge

Flow in Home B.V.

Flow in Home B.V.
Raalterweg 24A
8131 SC WIJHE

KvK 65372077
NL63TRIO0338500677

Partners

Aangesloten bij

5/5

Deel Flow in Home:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp