Rust en ruimte

In mei 2016 kwam het verzoek van een school voor speciaal onderwijs in Amsterdam: Kan het Flow in Home team iets doen voor de school. De kinderen waren zo agressief naar elkaar, er was veel onduidelijkheid over het leersysteem en weinig saamhorigheid tussen de leerkrachten.

Na een scan en bezoek in de school bleek er verdeeldheid te zijn. De school was gebouwd op een plek waar een andere school had gestaan. Deze twee energieën waren in conflict met elkaar met als gevolg onduidelijkheid en verwarring. De nieuwe school kon niet goed aarden. Door te luisteren naar de onduidelijkheid en echt aandacht te geven ontstond ruimte en respect naar elkaar. Dat was direct voelbaar en waarneembaar tussen de leerlingen en leerkrachten. De school is nu een liefdevolle plek, waar men luistert naar elkaar.

24 januari 2017: Deze school behaalde binnen een jaar na een Flow in Home energetische reiniging het predicaat Excellente School 2016 (1 van 54!). Te weten dat wij begin 2016  verdeeldheid, conflict, uitval en onduidelijkheid aantroffen tijdens ons eerste bezoek. Zoveel heeft de energetische reiniging voor de school gedaan. Citaat uit het juryrapport van de Inspectie van het Onderwijs: ‘De zelfstandigheid en het ondernemende karakter van de visie zijn zeer duidelijk teruggezien door de jury, zowel bij de leerlingen als bij de docenten. Omdat de school uitgaat van de vraag ‘Wat kan er wel en wat kun jij?’, zijn de afgelopen jaren ook docenten die al een lange tijd boventallig waren, weer met veel plezier aan het werk in de school. Het uitgangspunt is veranderd en iedereen leeft dit voor. Men geeft aan zich hier prettig bij te voelen’. 

Flow in Home feliciteert de school van harte met dit prachtige resultaat!
Deze bijzondere ervaring raakt ons nog steeds: wat doet het met kinderen als zij onder dergelijke omstandigheden zoveel tijd op school kunnen/moeten doorbrengen? Het toont ons het belang van het energetisch reinigen van juist dit soort locaties met kwetsbare personen. Het zet ons nog meer aan om dit energetisch werk uitgebreider naar buiten te brengen.

 

Flow in Home

Flow in Home
Raalterweg 24A
8131 SC WIJHE

KvK 65372077
NL63TRIO0338500677

Partners

Aangesloten bij

5/5

Deel Flow in Home:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp