Verbouwen zonder stress

Gisteren mocht ik de begeleiding van de verbouwing van een woning afronden. Zo wankel als de woning was vlak na aankoop voelde, zo verankerd, aanwezig, dankbaar en klaar voor een warm welkom voor de nieuwe bewoners mocht ik nu ervaren. Was een bijzondere samenwerking! Hierbij de reactie van de met recht trotse eigenaren:
“Twee jaar geleden hielp Inge ons fantastisch met de verkoop van ons huis. Het stond al bijna een jaar te koop, maar we hadden nog nauwelijks kijkers gehad, toen we Inge inschakelden. Zij maakte contact met de woning en wist meteen de vinger op de zere plek te leggen: ze vertelde ons wat we moesten doen om de energie van de woning vrij te maken voor nieuwe bewoners. Twee maanden later was ons huis verkocht!
Het voelde zo goed, dat we besloten Inge ook te vragen om de verbouwing van onze nieuwe woning te begeleiden. Het ging om een grote verbouwing die ruim een jaar zou duren, omdat mijn man veel zelf zou doen. Al die tijd voelden wij de energetische begeleiding van Inge: zij appte ons regelmatig hoe het met de energie in de woning ging en waar het huis behoefte aan had. Als er van onze kant een vraag was, reageerde zij ook meteen en zowel aan het begin van de verbouwing als aan het einde kwam ze op huisbezoek om de puntjes op de i te zetten. Het contact was warm en dankzij Inge hebben wij geen stress gehad en is ons nieuwe huis nu op en top aangepast.”
Stephanie uit Broek in Waterland

2 gedachten over “Verbouwen zonder stress”

  1. Deze begeleiding van de verbouwing vind ik een opmerkelijk verhaal en drukt bij mij op een knop. Ooit woonde ik in Antwerpen in een huis, waar ik weg wilde omdat ik vond dat het slechte vibraties had. Achteraf hoorden we van de verhuurder dat hij er zelf niet meer wilde wonen omdat alles altijd mis ging. Ik weet niet of het huis er nog staat, maar ze zouden je anders maar eens moeten bellen.

    Beantwoorden
    • Goedemorgen Gijs, bedankt voor jouw reactie. Jij geeft precies aan wat wij vaak tegen komen. Gelukkig is er altijd iets aan te doen. Begint bij aandacht te geven aan de negatieve vibraties. We hebben nu ook een adviseur in Vlaanderen. Hans Rietveld zal hopelijk deze week zichtbaar zijn op de website. Graag komen we in contact met de verhuurder. Fijne dag!

      Beantwoorden

Plaats een reactie

Flow in Home

Flow in Home
Raalterweg 24A
8131 SC WIJHE

KvK 34357575
NL51 TRIO 0197 9363 50 tnv Flow-Ing

5/5

Deel Flow in Home:

Flow in Home

Flow in Home
Raalterweg 24A
8131 SC WIJHE

KvK 65372077
NL51 TRIO 0197 9363 50 tnv Flow-Ing

Partners

Aangesloten bij

5/5

Deel Flow in Home: