Durf jij als Out-of-the-box makelaar, Real Estate of projectontwikkelaar woningen energie neutraal aan te bieden?

Deze tijd van enerzijds snelle verkoop tot anderzijds grote krapte in aanbod van woningen vraagt van jou als makelaar, projectontwikkelaar of vastgoedbemiddelaar om authenticiteit. Wat kan jij nog toevoegen aan jouw klanten: jouw zoekers en huiseigenaren?

Wat te denken van het aanbieden van woningen energie neutraal!
Energie niet meetbaar als label, maar energie als vibe en zo essentieel. Hoe voelt de woning die nu zo snel verkocht is, puur omdat de markt zo is. Wat bied je eigenlijk aan? Hoe voelt de woning voor jouw klant. Is de woning een echt welkom, een thuis voor de kopers, jouw klanten? Is de woning vrij van oude belasting? Hoe is de sfeer van de woning?

Steeds meer makelaars laten woningen energetisch reinigen. Op voorhand. Om zeker te weten dat de woning met een prettige sfeer wordt verkocht of aangekocht. Wanneer maak jij de stap?

Flow in Home B.V. is specialist in het energetisch reinigen van woning, bedrijf, gebouw en gebied. Vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan. Wij vertellen graag meer over de impact van ons werk met ruim 7 jaar ervaring door heel Nederland en Belgiƫ.

Word jij de nieuwe out of the box vastgoedbemiddelaar?

Plaats een reactie

Flow in Home

Flow in Home
Raalterweg 24A
8131 SC WIJHE

KvK 34357575
NL51 TRIO 0197 9363 50 tnv Flow-Ing

5/5

Deel Flow in Home:

Flow in Home

Flow in Home
Raalterweg 24A
8131 SC WIJHE

KvK 65372077
NL51 TRIO 0197 9363 50 tnv Flow-Ing

Partners

Aangesloten bij

5/5

Deel Flow in Home: