hoe Flow in Home begon

In september 2013 vroeg een goede vriendin of ik, Inge, haar wilde helpen. Achter haar woning wilde haar hond bij het uitlaten nooit verder op een specifieke plaats. Ook zijzelf had het gevoel dat er iets op die plek aanwezig was wat niet fijn voelde. We spraken af om daar samen te gaan kijken.

Op de bewuste dag voelden we daar inderdaad een sterke zware energie. Donker en confronterend. We stelden ons open voor wat zich wilde aandienen. Al snel kwamen er verschillende energieën naar ons toe, aangetrokken door de goede en bewuste intenties die wij uitstraalden. Alsof ze met elkaar gewacht hadden op deze mogelijkheid. En heel snel voelden en zagen we hen gaan. De lucht klaarde op; het gebied voelde niet meer zwaar en donker en we werden overspoeld met dankbaarheid! Overweldigd spraken we af dit vaker te doen in gebieden die dit mogelijk nodig hadden.

Zo ontstond het idee om ook woningen te gaan reinigen die energetisch niet vrij zijn. Als vanzelf kwamen er mensen op ons pad die graag wilden dat wij een keer langs kwamen. Steeds weer merkten we:  als je met respect omgaat met de energie, als je werkelijk luistert naar wat gehoord wil worden,  ontstaat er een opening … een uitgang voor hetgeen vastzit. Vastzitten is een illusie was één van de eerste overtuigingen die wij tegenkwamen. Belangrijk is om de stroom, de beweging weer in de woning, het bedrijf of het gebied te krijgen.
En zo werd de bedrijfsnaam geboren.. Flow in Home.

Flow in Home
Een prachtige kans was er voor woningen die in de verkoop staan. Hoe mooi zou het zijn als deze woningen energetisch vrij worden voor doorstroming. We zochten contact met makelaars en we kregen een woning om te reinigen.  Helaas hoorden we daarna niets meer van de makelaars en mijn vriendin haar werk als lerares weer op zich had genomen, met de uitdrukkelijke wens aan mij om vooral door te gaan met dit mooie werk. Begin 2014 werd ik ineens door een collega-makelaar benaderd. Hij vertelde dat hij in de woning die wij gereinigd hadden altijd een vervelend gevoel had gehad en dat de woning nu verkocht was. Kon niet missen dat dat met ons bezoek te maken had! Hij vroeg me zijn eigen woning te onderzoeken, omdat zijn dochtertje van toen 6 jaar zo slecht sliep. Samen met zijn dochtertje hebben we geluisterd naar wat vast zat en hebben we haar kamer weer vrij gemaakt. Gevolg was dat haar vader haar iedere dag wakker moest maken!

Zo werd ik voor de derde keer geroepen om verder te gaan met Flow in Home. Een roep die ik in 2011 al hoorde van een sjamanen grandmother uit Nieuw-Zeeland.  Voor mij is het werkelijk thuiskomen: in de 20 jaar dat ik als  hypotheekadviseur werkzaam ben geweest kwam ik veel bij mensen en bedrijven thuis en had ik natuurlijk veel contact met makelaars en projectontwikkelaars. Ik kom terug op een andere speciale manier en mag nu bruggen bouwen tussen de energetische wereld en de wat meer zakelijke wereld.

Flow in Home

Flow in Home
Raalterweg 24A
8131 SC WIJHE

KvK 34357575
NL51 TRIO 0197 9363 50 tnv Flow-Ing

5/5

Deel Flow in Home:

Flow in Home

Flow in Home
Raalterweg 24A
8131 SC WIJHE

KvK 65372077
NL51 TRIO 0197 9363 50 tnv Flow-Ing

Partners

Aangesloten bij

5/5

Deel Flow in Home: