vakantiehuis in het zonnetje

In juni 2016 werd ik gevraagd om een vakantiewoning energetisch te scannen. De man die mij benaderde vertelde dat hij voor twee weken een huis in Toscane had gereserveerd om er met zijn gezin en en een bevriende familie vakantie te vieren.  Hij had er veel zin in, de locatie was prachtig, maar over de woning had hij geen goed gevoel. Of wij vooraf aan die vakantie iets konden doen rond dit huis….

Bij de scan kwam ik dualiteit en opstand tegen. Alsof er veel onenigheid was geweest in de woning, maar  vooral ook in de directe omgeving. Bij navraag bleek er inderdaad veel spanning met de plaatselijke bevolking te zijn geweest rond het verhuren van de vakantiewoning.

Gelukkig mochten wij de woning nieuwe energie geven, de omgeving meer vertrouwen schenken. Al snel was er in het huis en de omgeving een absoluut welkom met een grote behoefte aan speelsheid, blijheid en samen zijn. Er werden nieuwe kansen en mogelijkheden omarmd.  In augustus hoorde ik dat de beide families een geweldige vakantie hadden gehad!!

Ook een fijne vakantiewoning boeken? Overweeg een energetische scan en reiniging voordat je vertrekt!

Flow in Home

Flow in Home
Raalterweg 24A
8131 SC WIJHE

KvK 65372077
NL63TRIO0338500677

Partners

Aangesloten bij

5/5

Deel Flow in Home:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp