Het hoeft niet alleen

In 2009 kocht ik een pand, een voormalig ‘groene kruis’ gebouw. Ruim 40 jaar woonde en werkte er een wijkzuster in het pand, dat ook in gebruik was als consultatiebureau, apotheek, fysiotherapie- en huisartsenpraktijk. De wijkzuster werkte er veel en hard. Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat er met grote letters op haar voorhoofd en de gevel van het huis stond: ‘Dienstbaarheid en het alleen doen’.

Niet dat ik dat zag indertijd. Net uit een relatie (alleen moeten doen) stappend wilde ik mijn droom waar maken en een bewustzijnscentrum opzetten (dienstbaar zijn). Ik ging er met mijn dochter wonen. In de zes jaar dat ik er woonde, heb ik meerdere pogingen gedaan tot samen werken en samen leven. Het liep keer op keer op niets uit. Uiteindelijk besloot ik kort geleden om het pand te verlaten en te verkopen. Ik vond een huurwoning in de buurt. De woning kwam leeg te staan, maar was nog niet verkocht.
Onbewust resoneren met je woning.

Elke keer als ik naar binnen ging voelde ik eenzaamheid. Ik schakelde het team van Flow in Home in. Samen ontdekten we de ‘verborgen’ thema’s: dienstbaar zijn en het alleen moeten doen. Ik resoneerde dus helemaal op de energie van dit pand. We hebben het liefdevol kunnen helen; in de woning maar ook in onszelf. Ineens kwam er flow ……
Inmiddels zijn er kopers voor het pand (een echtpaar!); woon ik heel blij samen in de nieuwe huurwoning; heeft mijn bedrijf Flow in Home BV nieuwe mensen in het team en mijn dochter leeft gelukkiger met veel meer vrienden. Zonder direct ter plaatse met het team energetisch waar te nemen en onze observaties onderling te bespreken, zou dit proces van inzicht en heling waarschijnlijk langer geduurd hebben. Je ontdekt sneller een mogelijk ‘stempel’ dat drukt op een pand door een voorgeschiedenis.

Een mooi voorbeeld van: ‘Onbewust resoneren met een energetisch belaste woning of omgeving kan plannen en ideeën blokkeren!’.

Flow in Home

Flow in Home
Raalterweg 24A
8131 SC WIJHE

KvK 65372077
NL63TRIO0338500677

Partners

Aangesloten bij

5/5

Deel Flow in Home:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp